Syossa używam od kilku lat, wcześniej używałem szamponu Clear, ale zniknął z rynku. Po drodze testowałem też inne szampony, również te z aptek. Kiedyś miałem spory łupież, teraz jest dużo lepiej. Jeżeli masz problem z łupieżem, to chyba sam musisz testować dany szampon przez jakiś czas i ocenić efekty.
Aha i jeszcze jedno, szamponem przeciwłupieżowym myję włosy raz na ok tydzień, pozostałe razy używam innych szamponów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.