Witam jestem pewien ze mam czesciową stulejke i chyba krótkie wędzidełko mam 13 lat i regulanie sobie trzepe kiedys nie wiedziałem ze mam stulejke i myslalem ze to normalne ale jakies 3 miesiace temu zaczołem się martwic i polecilii mi naciaganie skorki naciagam juz ok 2,3 miesiaca i rezultaty sa w czasie spoczynku mogę sciągnac prawie cala skórke lecz się boje bo słyszałem ze moze dojsc do niedokrwienia i utrate pryjaciela w czasie zwodu juz nie mogę sciągnąc tak dużo bez problemowo mogę sciagnac ze widac takie werzniecia w peniscie gdzies prawie do połowy boje sie o tym powiedziec rodzicom :/ i nie wiem bo słyszałem ze sa jakieś masci na roziaganie skórki mogę zrobić i wrzucić zdjecia jesli bedzie to potrzebne
2 sprawa mam prosaki i jest ich pelno :/ jestem w okresie dojrzewania i nie wiem czy to normalne ? czy dziewczyna bedzie to odczuwac ? i jak to ztepic ?
3 sprawa czy jak mam za krótkie wędzidelko to penis bedzie rosl ? w spoczynku to ok 5/6cm a w wzwodzie to 11cm
Z gory prosze o pomoc
Pozdrawiam Mateusz.
2 sprawa mam prosaki i jest ich pelno :/ jestem w okresie dojrzewania i nie wiem czy to normalne ? czy dziewczyna bedzie to odczuwac ? i jak to ztepic ?
3 sprawa czy jak mam za krótkie wędzidelko to penis bedzie rosl ? w spoczynku to ok 5/6cm a w wzwodzie to 11cm
Z gory prosze o pomoc
Pozdrawiam Mateusz.