potwierdzam , tylko przygotuj sie na to ze 3 miesiace cie w szkole nie bedzie najlepiej termin sobie ustaw na ferieTak. Marsz do rodzicow a potem do lekarza. Będziesz mieć problem z głowy w młodym wieku.
Lepiej na wakacje, ja po 4 tygodniach miałem problem dalej problem i sporą nadwrażliwość, która nie dawała mi chodzić po schodach, a 2 tygodnie to ja w domu z ręką w majtach chodziłem żeby mi fujarka nie zawadzała o gacie3 tygodnie* pomyłka
Widzisz. Ty. Kazdy ma inny prog bolu i jeden sie pilnuje jak z jajkiem a drugi nie. Trza zacisnac zęby i jazda a nie sie kitrać bo nadwrazliwosc i uwazac zeby sie pacjent w gaciach nie poruszył centymetra bo zaboli. Duzo ludzi tutaj bezposrednio kilka dni po zabiegu idzie do pracy l....Lepiej na wakacje, ja po 4 tygodniach miałem problem dalej problem i sporą nadwrażliwość, która nie dawała mi chodzić po schodach, a 2 tygodnie to ja w domu z ręką w majtach chodziłem żeby mi fujarka nie zawadzała o gacie
Lepiej teraz to na wakacjach sobie młody porucha, nacieszy się a nie jak ja. Robiłem początkiem sierpnia i połowa wakacji wyjebana z życiaLepiej na wakacje, ja po 4 tygodniach miałem problem dalej problem i sporą nadwrażliwość, która nie dawała mi chodzić po schodach, a 2 tygodnie to ja w domu z ręką w majtach chodziłem żeby mi fujarka nie zawadzała o gacie
W wieku 15 lat moze nie ale 16-17 juz takPorucha w wieku 15 lat? No nieźle![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Stulejka całkowita | Stulejka | 17 | |
K | Stulejka | Stulejka | 4 | |
K | Stulejka | Stulejka | 4 | |
O | Stulejka krwiak | Stulejka | 0 | |
A | Stulejka drugi raz | Stulejka | 3 |