Na wstępie krótko o moim przypadku, to że mam problem ze stulejką wiedziałem od dobrych dwóch lat. Ze względu na wstyd odkładałem problem w nieskończoność. Jednak ile można, zdecydowałem się wreszcie by coś w tym kierunku zrobić i udałem się do lekarza rodzinnego, ten bez problemu wypisał skierowanie do specjalisty.
Czas na poszukiwanie urologa...cóż terminy do lekarzy z NFZ nie nastrajaja optymistycznie, najwczesniejszy termin to koniec listopada/ poczatek grudnia wiec uznalem ze nie ma sensu czekac i zdecydowalem sie na wizyte prywatna. Koszt takiej wizyty to niestety az 200 zl.
Co do wizyt to ceny układają sie nastepująco :
Nordmedica 130 zl za wizyte
Mazovia 200zl / 300 w zaleznosci od stopnia lekarza
Ibis Dr Torz 180 zl
MD Clinic Dr Jarema 200 zl.
Moze komus to sie przyda.
Wachalem sie miedzy dr Jarema i Torzem, wybralem tego pierwszego. Jutro mam wizyte, czy wybor byl sluszny bede wiedziec jutro.
Czy ktos mial kontakt z tym doktorem? Jezeli ktos ma jakies pytania czy sugestie piszcie smialo
Pozdrawiam.
Czas na poszukiwanie urologa...cóż terminy do lekarzy z NFZ nie nastrajaja optymistycznie, najwczesniejszy termin to koniec listopada/ poczatek grudnia wiec uznalem ze nie ma sensu czekac i zdecydowalem sie na wizyte prywatna. Koszt takiej wizyty to niestety az 200 zl.
Co do wizyt to ceny układają sie nastepująco :
Nordmedica 130 zl za wizyte
Mazovia 200zl / 300 w zaleznosci od stopnia lekarza
Ibis Dr Torz 180 zl
MD Clinic Dr Jarema 200 zl.
Moze komus to sie przyda.
Wachalem sie miedzy dr Jarema i Torzem, wybralem tego pierwszego. Jutro mam wizyte, czy wybor byl sluszny bede wiedziec jutro.
Czy ktos mial kontakt z tym doktorem? Jezeli ktos ma jakies pytania czy sugestie piszcie smialo
Pozdrawiam.