Popisane przez chirurga ogólnego, bo takie wypisał na chirurgie ten chirurg popisał jakimiś dużymi literami pół kartki i.. Bylem w ośrodku nie daleko szpitala. Sam się polubiłem z tym .. Przed miałem tak ze wgl nie mogłem zobaczyć żołędzia teraz go widzę, nie dużo ale widzę."A czy mogę iść z tym samym skierowaniem do szpitala od specjalisty urologa one jest ( podpisane przez nich) czy znowu musze jeździć do tych samych lekarzy tzn. Rodzinny i ten specjalista.. A później znów do szpitala?"
Podpisane przez nich czyli przez kogo?? Jak Ci nic nie nasmarował na skierowaniu ten lekarz cudotówrca albo na izbie przyjęć, czyli jeśli masz w takim stanie jak przed feralną wizytą, to idź z tym skierowaniem do innego. Swoją drogą (najprostszą) ja bym się wybrał do tego urologa na zabieg, który wypisywał to skierowanie, chyba na jakimś oddziale pracuje w jakimś szpitalu?? No chyba że już całkiem sie pogubiłem w tej historii
Siema, podczas kompieli schodzi ale nie do końca, w tym, że musi być namoczony w ciepłej wodzie inaczej ciężko.. Ściągnąć moglbym, ale się boje ze później nie wejdzie na swoje miejsce. Poza tym, jestem tego świadomy i zostaje tak jak teraz, tzn juz do lekarza na pewno nie pójdę z tym, w dodatku mam luszczyce, jestem pewny w 99%. Wiec co do dziewczyn to lipa.. Wiem ze to nie jest uleczalne, dlatego rezygnuje a z dzi . kami spać nie będę a temat można zamknąć. Pozdro.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Witam, mam problem Stulejka Pełna | Stulejka | 1 | |
M | Zabieg obrzezania (stulejka) - moja pełna relacja | Po zabiegu obrzezania | 182 | |
S | Stulejka pełna,dziwne,pomocy! | Stulejka | 1 | |
C | Stulejka pełna | Stulejka | 18 | |
C | Stulejka pełna. | Stulejka | 0 |