Witam serdecznie grupę. Od pewnego czasu mam problemy z naciągnięciem napletka tak jak odbywało się to zawsze. Wizyta u urologa i diagnoza - stulejka początkowa i zalecana plastyka albo obrzezanie. Generalnie przeraził mnie fakt z rozstaniem się z moim napletkiem. Głównie dlatego że trochę obawiam się jak później będzie wyglądało codzienne życie.
Wybór wstępny kliniki - Vediclinic w Warszawie na ul. Brackiej. Lekarz - Anna Bonder Nowicka.
W związku z tym mam kilka pytań czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług tej Pani ?
Czasem w ciągu dnia naciągam napletek by mieć namiastkę tego jak później będę funkcjonował. Czy odczucia są identyczne czy coś się zmienia ?
Czy pozbyć się również wędzidełka?
Czy po zabiegu będę w stanie wrócić o własnych siłach do domu czy załatwiać transport ? ( obrzezanie staplerem)
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Wybór wstępny kliniki - Vediclinic w Warszawie na ul. Brackiej. Lekarz - Anna Bonder Nowicka.
W związku z tym mam kilka pytań czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług tej Pani ?
Czasem w ciągu dnia naciągam napletek by mieć namiastkę tego jak później będę funkcjonował. Czy odczucia są identyczne czy coś się zmienia ?
Czy pozbyć się również wędzidełka?
Czy po zabiegu będę w stanie wrócić o własnych siłach do domu czy załatwiać transport ? ( obrzezanie staplerem)
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.