• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka - obrzezanie. Wątpliwości

olekf646

Active member
No przy low raczej logiczne że nie wróci stuleja nigdy,bo wycięte wszystko będzie,ale jak ci tak powiedziała to rób low i z głowy i tak będziesz mieć trochę wewnętrznego zostawione,a to loose to jej pewnie chodzi o low and loose,czyli zostawi ci więcej zewnętrznego napletka tak że będzie luźna skóra podczas wzwodu i możliwość przesuwania podczas masturbacji,więc musisz zdecydować co wolisz

olekf646

Active member
No też bym wolał żeby było sztywno,bo można oliwkę nałożyć i elegancko można zwalić,no i lepiej wygląda tight niż loose,Morgan ma chyba coś w tym stylu low and tight i ma zostawione tego wewnętrznego z centymetr,wrzucał tu fotki,zapytaj jak to u niego działa,on też u Chomicz robił,poprawkę po 2 nieudanych zabiegach

malyjoe

New member
Oglądałem kilka wpisów nt źle zrobionego zabiegu. Boję się w uj tam jechać. Może im bliżej tym lepiej będzie ale motywuje mnie już ta choroba która postępuje coraz bardziej. Liczę mocno że Agnieszka się popisze i będę zadowolony.

malyjoe

New member
Tak już się zapisałem. Byłoby wcześniej ale weszły swieta i urlop Pani doktor. Na obecną chwilę po wizycie u niej wszystko na plus. Byłem już zapisany w wawie na zabieg ale różnica pomiędzy Dr Chomicz a dr Bonder to przepaść. W Białymstoku dostałem kartke A4 z dokładnymi informacjami co i kiedy mam wziac, czego nie brać, jak się przygotować, jak powrót do domu, dodatkowo recepty. Pełen profesjonalizm. W wawie tylko miałem termin na zabieg i nic więcej. Różnica w cenie 400 zł