• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka krótkie wędzidełko

leon_wolf

Member
Miałem bardzo podobnie i lekarz proponowała ze wydłuży wędzidełko lub obrzezanie zdecydowałem sie na obrzezanie zeby do tego nie wracać

Arek a

Well-known member
czyli według ciebie na początek wykonać zabieg na wydłużenie wędzidełka i stosowanie maści? boję się że to nic nie pomoże i będę musiał po pół roku iść na obrzezanie. Chociaż urolog powinien wiedzieć lepiej jak tak doradza
Zależy, na czym Ci bardziej zależy, jeżeli chcesz zachować napletek i nie mieć zabiegu obrzezania, to spróbuj maść czy pomoże?, bo może pomóc, ale może też nie pomóc.
A jeśli nie zależy Ci na zachowaniu napletka i wolisz od razu obrzezanie, to z maścią daj sobie spokój i idź od razu na zabieg.

Darnok

New member
Jak dla mnie to tego napletka jest stanowczo za dużo, i widać że jest ciasno. Ja jestem 7 miesięcy po zabiegu i żałuję że tak późno się zdecydowałem.
Im szybciej tym lepiej kolego.

Lubelski

Active member
@mintoo...to stulejka!...idź to usuń operacja nie boli życie z stulejką jak sam widzisz boli...zdecydowanie lepsze życie bez stulejki i lepsze doznania nawet z ręką 🙂👍