Stary jak masz zaupek to wal do lekarza, na pogotowie na izbe przyjec, niezwlocznie niech ci to oprowadza, mozesz sie nabawic bardzo groznych powiklan, interwencja jest pilna
Dobra zorientowałem się o co chodzi. Napisałem tak w tytule gdyż mam tak na rozpoznaniu i jak odsunę napletek to powstanie załupek. A wracając do tematu znasz może odpowiedź na moje pytanie? Bo w Bielańskim powiedzieli że wykonują tylko z znieczuleniem miejscowym na co kompletnie nie pójdę.
Szczerze mówiąc, nie zdecydowałbym się na tak prosty zabieg w narkozie. W >90% przypadków plastykę napletka lub obrzezanie wykonuje się z powodzeniem w znieczuleniu miejscowym.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.