• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

stulejka 16 lat

karasznikow

New member
czesc mam 16 lat i mam stulejke, jak bylem u lekarza kilka miesiecy temu to tylko mowil zeby odciagac naskorek ale no nie za duzo to dalo, chcialbym przejsc przez operacje ale nie za dobrze sie czuje z tym ze ktos mi bedzie nozem operowal penisa, no i chcialbym sie dowiedziec jak to jest ze znieczuleniem, dniami po, itd przede wszystkim gdzie znieczulenie daja i czy nic nie czuc, czy daloby sie to w narkozie zrobic, jak to jest potem z sikaniem bo domyslam sie ze po operacji bedzie bolalo zwlaszcza jak mam wrazliwa skore pod ta wierzchnia skora. czy ktos ma do polecenia jakies kliniki w warszawie, bardzo mi zalezy na tym zeby to bylo profesjonalne i ogolnie stresuje sie tym. prosze o rady i dziekuje

Arek4u

Member
Co do znieczulenia przy zabiegu to ja dostałem 2 wkłucia w podstawę penisa i z 5 w cześć napletka która szła do wycinki , co do bólu to nie było tragedii , Komar mocniej kłuje, no ale każdy inaczej to odczuwa . Jeśli chodzi o dni po zabiegu , to z tym jest różnie , męczące wzwody w pierwszych dniach , robienie opatrunków , ale oczywiście warto . Z sikaniem nie ma problemu, ale co zawsze warto to zaczekać , aż będzie się naprawdę mocno chciało , wtedy strumień będzie mocny i prosty i nie osikasz wszystkiego w koło .

karasznikow

New member
Pokaż jak to wygląda
typ 2, nie bede wstawial wlasnego zdjecia zeby pedofile do mnie nie walili

karasznikow

New member
Co do znieczulenia przy zabiegu to ja dostałem 2 wkłucia w podstawę penisa i z 5 w cześć napletka która szła do wycinki , co do bólu to nie było tragedii , Komar mocniej kłuje, no ale każdy inaczej to odczuwa . Jeśli chodzi o dni po zabiegu , to z tym jest różnie , męczące wzwody w pierwszych dniach , robienie opatrunków , ale oczywiście warto . Z sikaniem nie ma problemu, ale co zawsze warto to zaczekać , aż będzie się naprawdę mocno chciało , wtedy strumień będzie mocny i prosty i nie osikasz wszystkiego w koło .
dzieki, to chyba poczekam do przerwy letniej zeby w szkole nie miec problemow roznych

Stettin

Moderator
Członek Załogi
Co do szkoły, to nie wiem o jakie problemy chodzi.
Sam zoperowałem się na studiach, następnego dnia byłem już na zajęciach, odpuściłem 2 tygodnie wfu.

Dawid88

Well-known member
Nie jesteś na bieżąco. Teraz młodzież na wf chodzi na basen, mogą sobie zobaczyć w szatni czy pod prysznicem i otrzymać hejt pod kątem narodowościowo-religijnym...

Stettin

Moderator
Członek Załogi
Nie wiem skąd pomysł, że nie jestem na bieżąco.
Mogą mieć basen, a mogą cały rok haratać w gałę, tego nie wiemy.
Nawet jak basen, to przecież nie musi nago paradować i ogólnie to raczej pod prysznicami w kąpielówkach ludzie się myją. Wiem - absurd.
To z powodów narodowościowo-religijnych ma z problemem zostać do kiedy?
Fajnie, że młody jest świadomy i chce zrobić porządek z problemem teraz.

Dawid88

Well-known member
Oczywiście, że to absurdy, które nie powinny mieć miejsca i tylko szanować i podziwiać wiedzę i świadomość, jak ktoś zauważa wcześnie problem i chce coś zrobić, ale też zauważ, że nie brakuje na forum postów o treści, że np rozmowa z rodzicami jest czymś nie do przeskoczenia.