Witam, mam taki problem że napletek mogę ściągnąć całkowicie kiedy penis jest w spoczynku, ale podczas wzwodu tylko do połowy (pod ciepła wodą całkiem), więc podczas wzwodu żołądź mi nie wychodzi. Czy to stulejka? I czy mogę coś z tym zrobić samemu?
Bez zdjęć ciężko coś konkretnego Ci napisać. Z samego opisu może być tak, że masz zwężenie albo zbyt krótkie wędzidełko. W tym wieku na pewno można to zacząć "rozpracowywać" i z biegiem czasu trochę się poprawi - mogą też pomóc maści sterydowe ale to już trzeba przejść się do urologa. Wstaw foty to więcej będzie można doradzić.
Nie rozwijasz żołądź tylko napletek. Jeżeli schodzi cały i odsłaniasz całą żołądź to nie masz stulejki. A jak boli cie od spodu to normalne bo jest tak tak zwane wędzidełko. I jak się mocno skórę naciągnie to ono boli. Coś na tej samej zasadzie jak wędzidełko pod językiem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.