Cześć, mam pytanie. Czy do zabiegu staplerem, kwalifikuje się pacjent tylko ze stulejka calkowita? U mnie skóra schodzi, ale nie podczas w wzwodu. Znaczna cześć żołędzia tez widoczna.
Jak ty żeś to wymyślił Każdy się kwalifikuje jeśli stapler da radę "złapać" napletek, poprawki nim nie zrobisz jak już ci coś wycięto ale w innym przypadku na luzie
Jak ty żeś to wymyślił Każdy się kwalifikuje jeśli stapler da radę "złapać" napletek, poprawki nim nie zrobisz jak już ci coś wycięto ale w innym przypadku na luzie
Stapler sam w sobie nie usuwa wędzidełka, więc jeśli jest za krótkie albo ma inną przypadłość to jest robiona plastyka - a z tego co tłumaczył mi lekarz to "plastyka" się tylko tak ładnie nazywa, bo w praktyce plastyka to usunięcie, bądź częściowe usunięcie Ja mam częściowo usunięte, ale zostało dość sporo
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.