@jastrzab95 No kazdy ma inaczej to jest fakt. U mnie nie było obrzezania i były prostowane 2 skrzywienia boczne + gorne. Nie były one jakies duze. Sam zabieg wszystko ok, pobyt w szpitalu rowniez. Najgorszy chyba ten cewnik, troche trzeba sie przemeczyc. Po zabiegu zero krwotokow, wszystko jak najbardziej ok .Po zabiegu wiadomo higiena , antybiotyki, mascie. No tu sie nie bede rozpisywał co trzeba robic po zabiegu, kazdy wie. Po 9 dniach wizyta u urologa, wszystko w porzadku. I od 11 dnia po zabiegu zaczeły sie cuda, a mianowicie miałem problem z sunieciem napletka, poniewaz napletek w jednym miejscu delikatnie spuchł i piekł, ale dosłownie w jednym miejscu gdzies 0,3 cm szerokosci. Napisałem do dr i kazał mi wrocic do masci sterydowej Triderm i smarowac w to miejsce. 12 dnia zaczelo cos sie dziac z ujsciem cewki moczowej, a mianowicie dosyc mocno spuchlo i delikatnie piecze. 13 dnia mysalem, ze sie cos poprawi, jednak objawy zostały jakie były. Porobilem zdjecia, wyslalem do dr i czekam na dpowiedz.
Do tego mam dziwne bole pracia w miejscach szwow. Ja rozumiem, ze od zabiegu minal krotki okres i to bedzie bolec, ale ze az tak? Tez tak macie, ze czasem Was boli nawet przy zwyklym chodzeniu, siedzeniu? Przy wzwodach nocnych pomimo tego, ze jest 13 dzien po zabiegu, to bol silny, ktory wybudza mnie ze snu i stawia na bacznosc, zeby jak najszybciej mi opadl. Jak Ty miales w tym okresie?