Nie wygląda to na duże skrzywienie, tzn. nie powinno to jakoś bardzo utrudniać podczas seksu. Przeszedł bym się z tym do urologa, żeby to ocenił.Witam,
Zmagam się z problemem skrzywienia już od dawna. Jestem dosyć mocno niezadowolony z wyglądu swojego ptaka. Chciałbym Was zapytać o opinie, co sądzicie i co byście poradzili na moim miejscu. Poniżej przesyłam zdjc
Konia teraz wal lewą ręką i po czasie moze rok powinien ci sie wyprostowaćWitam,
Zmagam się z problemem skrzywienia już od dawna. Jestem dosyć mocno niezadowolony z wyglądu swojego ptaka. Chciałbym Was zapytać o opinie, co sądzicie i co byście poradzili na moim miejscu. Poniżej przesyłam zdjc
Hahahaha wg doktora nie ma to nic wspólnego, choć sam byłem podobnego zdania jak TyKonia teraz wal lewą ręką i po czasie moze rok powinien ci sie wyprostować
Ktoś jeszcze jakies opinie?24. Tak konsultowałem się. Wniosek taki, ze w zasadzie mi odradzał operacji, choć mowil ze jest możliwa. Do tego konieczne obrzezanie, gdyż skórka jest zbyt ciasna na żołędziu i mogło by się źle goić
"Do tego w głowie mega dyskomfort" chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Może i znajdziesz pozycję w której nie będzie tak źle, może i znajdziesz partnerkę której nie będzie to wogole przeszkadzać. Ale zawsze będziesz się zastanawiał jak by było z prostym. Czy ona nie wolała by być z kimś co ma prostego. Zawsze będziesz swojego krzywusa w myślach przeklinał i zastanawiał się dlaczego nie mogłeś się urodzić z prostym. Ja tak miałem dlatego się zdecydowałem. I tak jak już gdzieś pisałem zaluje jedynie za tak późno to zrobiłemKtoś jeszcze jakies opinie?
dodam, ze uprawiałem raz seks, średnio szło nawet mega średnio, mam wrażenie, ze gumka nie trzyma się dość dobrze, sprzęt „ciagle” wypadał i ciężko było się ustawić. Do tego w głowie mega dyskomfort.
Na szczescie jestem suchoklatesem z niskim procentem tkankiJa tylko dodam, że jak chcecie powiększyć se pałę to marsz na siłkę, treningami i dietą zróbcie sobie sześciopak, tłuszczu będzie mało a pała będzie większa
Serio
Ameryki nie odkryłeś że jak pozbędziesz się brzuszka to wizualnie pała wygląda większa