Nesbit, nacięcia u góry, ilość nacięć zależy od wielkości skrzywienia.Dzięki za info. A jaką metodą operuje doktir Kuźniar? W którym miejscu jest robione nacięcie przy korekcji skrzywienia w dół?
Ale piszesz o nacinaniu tej osłonki białawej czy jak to się tam nazywa czy sposobie dostania się do niej? Bo mi chodziło o to drugie czyli jak dostać się "do środka"Nesbit, nacięcia u góry, ilość nacięć zależy od wielkości skrzywienia.
Nie jestem pewny czy zawsze tak to wygląda ale raczej jest konieczność oskalpowania penisa, czyli rozcięcia skóry przy żołędziu dokoła, potem masz tam szwy.Ale piszesz o nacinaniu tej osłonki białawej czy jak to się tam nazywa czy sposobie dostania się do niej? Bo mi chodziło o to drugie czyli jak dostać się "do środka"
Musisz być 2 dni przed przyjęciem do szpitala na teście, mają taką budkę pod szpitalem gdzie wykonują wymaz z nosa. Trzeba być tam rano, zapisują Cię na godzinę, ale lepiej być wcześniej bo są kolejki. Wieczorem dostajesz telefon jeśli wynik jest pozytywny, jak negatywny to chyba wgl już nie dzwonią. Taki test kosztuje 500pln wiec lepiej zrobić go za darmo na miejscu.@niezlyja - jak wygląda kwestia wykonania testu na covid? Przyjeżdżasz wcześniej do szpitala?
Musisz być 2 dni przed przyjęciem do szpitala na teście, mają taką budkę pod szpitalem gdzie wykonują wymaz z nosa. Trzeba być tam rano, zapisują Cię na godzinę, ale lepiej być wcześniej bo są kolejki. Wieczorem dostajesz telefon jeśli wynik jest pozytywny, jak negatywny to chyba wgl już nie dzwonią. Taki test kosztuje 500pln wiec lepiej zrobić go za darmo na miejscu.
Tak, to nie jest punkt drive-thru, więc spokojnie możesz "z buta" przyjśćAle nie jest to na zasadzie drive-thru, że musisz być samochodem? Można "z buta" przyjść?
obojętnieAle nie jest to na zasadzie drive-thru, że musisz być samochodem? Można "z buta" przyjść?
Ja miałem ponad 450km w jedną stronę to miałem przyjechać dzień wcześniej, zrobić testy i później miałem zostać przyjęty na oddział. Ogólnie na wynik czekałem 13 godzin, bo dała dupy firma która robiła te badania. Ogolnie personel szpitala na 6+, bardzo miłe Panie, wszystko powiedzą, lekarze to samo.@niezlyja - jak wygląda kwestia wykonania testu na covid? Przyjeżdżasz wcześniej do szpitala?
Ja miałem ponad 450km w jedną stronę to miałem przyjechać dzień wcześniej, zrobić testy i później miałem zostać przyjęty na oddział. Ogólnie na wynik czekałem 13 godzin, bo dała dupy firma która robiła te badania. Ogolnie personel szpitala na 6+, bardzo miłe Panie, wszystko powiedzą, lekarze to samo.
Rozumiem, że na NFZ? Ile już czekasz?Ja mam połowę tej drogi, ustaliłem z lekarzem, że będę mógł przyjechać dzień wcześniej (niedziela) w związku z odległością, ale to było jeszcze przed obowiązkowymi testami. W każdym razie póki co czekam na telefon z terminem.
Panowie, a co dr Kuźniar mówił wam na temat uprawiania sportu po zabiegu? Na jaki czas trzeba dać sobie spokój?
Ok. 6 tyg. od pierwszej wizyty.Tak. 4 miesiące mniej więcej. Prywatnie ile się czeka?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Skrzywienie w lewo | Skrzywienie prącia | 3 | |
Z | Skrzywienie penisa w dół | Skrzywienie prącia | 10 | |
J | Skrzywienie penisa w lewo prośba o ocene | Skrzywienie prącia | 10 | |
G | Skrzywienie proszę o poradę co sądzicie | Skrzywienie prącia | 1 | |
K | Skrzywienie - metody nieoperacyjne | Skrzywienie prącia | 1 |