W etapach końcowych? a w początkowych tzn. podczas erekcji ma zakrzywiony kształt? Ogólnie skrzywienie nie jest problemem jeśli nie przekracza ponad 30 stopni, a nawet jeśli przekracza a nie sprawia problemów tobie w stosunku jakichkolwiek to nie ma sensu się tym przejmować, no chyba, że chciałbyś operacji przez wzgląd wizualny, ale nie sądzę by kobiety robiły problem o wygląd, grunt aby było w sexie wszystko ok. Więc lepiej się sprawdzić a potem myśleć co dalej, jeśli jest źle, to że tracisz podniecenie wcale nie musi być spowodowane skrzywieniem, ja miałem takiego banana prawie 90 stopni w dół i banan ten był twardy jak kamień, tylko ciężko było mi penetrować partnerkę, sprawiało jej to ból, więc rachunek jest prosty, jest źle czyli operacja. Nie wstydź się urologa, ja wiem, że każdy jest inni jedni się wstydzą inni nie. Ja zdejmowałem gacie i mówiłem o problemie na luzie, w końcu komu mam się zwierzyć jak nie specjaliście który może mi pomóc? Najlepiej mieć też zdjęcie w pełnej erekcji, bo normalnie to urolog innaczej nie zobaczy skrzywienia, a dotknięciem samym nic nie wyczuje. Też byłem przerażony ale wszystko to był tylko strach, a okazało się bezboleśnie i komfortowo, mógłbym iść jeszcze raz na stolik i pożartować sobie z anestezjologiem
a potem szybka kima i budzisz się bez bólu z nowym wacławem
co do ceny to zależy u kogo chcesz robić. Ja za operacje i pobyt w szpitalu + wizyty kontrolne dałem około 18000 tyś w Warszawie u Prof. Perdzyńskiego, moim zdaniem najlepszego lekarza od tych tych spraw w Polsce. Są też inni ale to musisz poczytać, pewnie byłoby o wiele taniej, zależy też jaką metodą, bo są różne. Akurat Prof. jest z tego co wiem najdroższy ale uznałem, że nie będę oszczędzać bo to jest sprzęt na całe życie i tylko zaufać mogłem konkretnemu fachowcowi, z resztą jak w życiu za najlepsze usługi się płaci. Pamiętaj, że proste penisy nie zawsze są lepsze no i nie są tak unikalne jak krzywe
powodzenia.