kamikadze12310
New member
Mam problem ze skrzywieniem Foto :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e1630d4fc531456.html
Mam pytanie, chce poddać się operacji u doktora W.Perdzyńskiego,
Czy jest ktoś na forum kto już to przeszedł ? Najlepiej u tego lekarza , ale nie koniecznie .
Mam pare pytań
1 Jeżeli zadzwonie dzisiaj i umówie się na wizyte to ile bedę musiał czekać na samą wizyte jak i zabieg ?? ( oczywiscie miej więcej , jak to było w waszym przypadku, ile musieliście czekac ??)
2. Ile dni leżeliście w szpitalu? Po jakim czasie wróciliście do domu ?
3. Po jakim czasie penis jest ... gotowy do akcji ?? Po jakim czasie mozna uprawiac seks
?
4 . Czy blizny są bardzo widoczne ?? Stosowaliscie jakies mascie na blizny ??
5. Proszę mi ogolnie opowiedziec jak bylo . i jakie są teraz efekty , zadowoleni jestescie ?? Wszystko juz jest OK ? PROSTE ??
6. Ile zapłaciliście .
Bardzo zależy mi na szybkich odpowiedziach, pozdrawiam !
Mam pytanie, chce poddać się operacji u doktora W.Perdzyńskiego,
Czy jest ktoś na forum kto już to przeszedł ? Najlepiej u tego lekarza , ale nie koniecznie .
Mam pare pytań
1 Jeżeli zadzwonie dzisiaj i umówie się na wizyte to ile bedę musiał czekać na samą wizyte jak i zabieg ?? ( oczywiscie miej więcej , jak to było w waszym przypadku, ile musieliście czekac ??)
2. Ile dni leżeliście w szpitalu? Po jakim czasie wróciliście do domu ?
3. Po jakim czasie penis jest ... gotowy do akcji ?? Po jakim czasie mozna uprawiac seks
4 . Czy blizny są bardzo widoczne ?? Stosowaliscie jakies mascie na blizny ??
5. Proszę mi ogolnie opowiedziec jak bylo . i jakie są teraz efekty , zadowoleni jestescie ?? Wszystko juz jest OK ? PROSTE ??
6. Ile zapłaciliście .
Bardzo zależy mi na szybkich odpowiedziach, pozdrawiam !