• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rozmiar penisa

Czy jesteś zadowolony z rozmiaru swojego penisa?

• Tak

Votes: 117 52,7%
  • Nie

Votes: 105 47,3%

• Total voters
    222
Status
Zamknięty.

amenek5

Active member
Panowie, skończcie to. Zboczy liście z tematu. Jeżeli macie sobie coś do wyjaśnienia to zróbcie to w wiadomościach prywatnych.

xmalekox

New member
Ciekawe czy jest jakaś zależność między wzrostem a wielkością pały . ja przy 173 cm mam 14 we wzwodzie i nie pogardziłbym 2 cm
Oczywiście że jest. Więksi mają wszystko większe (dłonie, stopy, uszy, palce itd), ale ... to dotyczy dużych grup.

Jeśli weźmiesz 1000 niskich 170 i 1000 wysokich 187 to wysocy wygrają (zapewne o 13-14%, bo zróżnicowanie penisa jest większe). Przy walce 1:1 zapewne wysocy wygrają w 65% (może 60%). W przypadku IQ kobiet i mężczyzn kobieta wygra zapewne w 47%. Różnica % tym większa im bardziej się różnią 120 cm zostaną zmiażdżeni przez tych 240 cm, zapewne 1%:99% (walka 1:1), ale 177 vs 183 to już niemal random.

1. Najwyższy to 289 cm, najniższy 54 cm czyli ok. 5,5 raza
2. Najdłuższy penis to 34 cm, najkrótszy to 4,9 cm czyli ok. 7 razy (to wartości z dowodami).
Info o 1,5 cm pochodzi z kłamstw ankiet Kinseya. Nie można wykluczyć anomalii bo z penisem 1,5 cm da się żyć, zaś potencjalnie dorosły osobnik o wzroście 20 cm po prostu szybko umrze jako niemowlak, bo mu pewne części ciała nie wyrosną jak trzeba. 48 cm pochodzi od kłamczucha z Meksyku który nie chciał go pokazać (inny też pokazał bandaże).

jastrzab95

Active member
to jest chyba tak, ze jak masz dużą pałe to kobieta jest dumna że jej chłop ma taki atut XD wiesz troche przypal powiedziec ze jej facet ma malego jak sie kolezanki zapytają i to chyba glownie stad kompleksy sie biorą

latek777

Active member
to jest chyba tak, ze jak masz dużą pałe to kobieta jest dumna że jej chłop ma taki atut XD wiesz troche przypal powiedziec ze jej facet ma malego jak sie kolezanki zapytają i to chyba glownie stad kompleksy sie biorą
Jak kobieta opowiada koleżankom o rozmiarze penisa swojego faceta to taka kobieta jest tylko do ruchania, w żadnym wypadku nie jest to materiał na partnerke życiową

olekf646

Active member
Nie ładnie tak brzydko mówić o kobiecie,łatwo oceniasz widzę,a to nie jest zero jedynkowe,nie ma nic złego jak kobieta chwali rozmiar penisa swojego faceta,albo jego umiejętności,ty chyba nigdy kobiety nie mialeś,tak to wygląda, jeszcze te kompleksy które przez ciebie przemawiają,chyba że mowa o wyśmiewaniu,no to wtedy taka kobieta i do ruchania się nie nadaje,skoro jej facet nie zadowala i go wyśmiewa że jest slaby

Ostatnia edycja:

latek777

Active member
Widzę, ze żyjemy w innym świecie - jak dla ciebie gadki o rozmiarach penisa z koleżankami sa ok, i taka kobieta jest warta uwagi to bez komentarza. Kompleksy mam oczywiśćie i się z tym nie kryje, ludzi bez kompleksów jest na świecie garstka, jedno czego nie robię to nie oszukuję sam siebie jak niektórzy tutaj na forum pisząc np,. ze penis 16 cm jest idealny

olekf646

Active member
Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wyglądają rozmowy kobiet,że rusza cię jak kobieta powie swojej najlepszej przyjaciółce że jej marek czy paweł jest dobry w łóżku,albo że ma lekko dużego i czasem boli,serio ty nigdy chyba w związku nie byłeś,zresztą sam tu piszesz że na prostytutki chodzisz bo kobiety nie chcą kogoś przeciętnego,obrzydliwe faktycznie,myślę że żadna wartościowa kobieta by nie chciała takiego typa co chodzi na prostytutki a do tego ma kompleksy na punkcie rozmiaru penisa,bo byś jej tam marudził w łóżku że byś wolał mieć większego🥴żyjemy w innym świecie faktycznie,a ta próba wmówienia innym że mają coś nie tak z fiutem bo ma 16 cm to kuriozum totalne😭

Ostatnia edycja:

latek777

Active member
Chodzę na prostytutki bo nie mam powodzenia zwyczajnie, nie moja wina, ze nie mam wyglądu amanta. Tak samo gardzę takimi kobietami jak ty opisujesz jak gardze tymi prostytutkami, dla mnie to nawet nie sa zwierzęta

olekf646

Active member
Ale każda kobieta taka jest,każda praktycznie czasem coś napomknie o tym jaki jej facet jest,czy to w łóżku czy ogólnie,ale to na zasadzie chwalenia,no bo przecież gdyby był beznadziejny to znaczy że jest głupia skoro z nim jest,a ty gardzisz kobietami tylko z tego względu że żadna cię nie chce,bo wbiłeś sobie do łba że jesteś brzydki i nic z tym nie robisz,no bo innego powodu nie ma,gardzisz prostytutką,jest dla ciebie gorsza niż zwierzę,ale to ty jej płacisz za seks,więc kim ty wtedy jesteś dla samego siebie? Skoro korzystasz z usług kogoś kim tak gardzisz? Jak chcesz pogadać to pisz prywatnie,bo po co tutaj o tym gadać

latek777

Active member
Nie wiem o czym miałbym z tobą rozmawiać? Nie oczekuję od ciebie rad życiowych, a, ze korzystałem i korzystam z usług pań na k to przymus a nie wolny wybór. Oczywiście, ze gardzę kobietami - jedno mówią, drugie robią

Status
Zamknięty.