• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rozmiar penisa

Czy jesteś zadowolony z rozmiaru swojego penisa?

• Tak

Votes: 116 52,5%
  • Nie

Votes: 105 47,5%

• Total voters
    221

latek777

Active member
To, że mężczyzna ma wybór bo jest przystojny nie oznacza, ze ma dobry gust - faceci mają fatalny. Np za atrakcyjne sa uznawane niskie kobiety jak Beata Tadla, czy Salma Hayek - a to sa fatalne wybory bo z takich pań rodzą sie nieciekawi synowie o ile będą mieli pecha i będą podobni do matki

olekf646

Active member
Inaczej,czyli ty wyznaczasz które kobiety są atrakcyjne a nie większość facetów tak? Czyli dla ciebie to faceci poprostu się nie znają i dlatego biorą byle co,bo mają wybór z tego względu że są przystojniakami,ale jednak wolą mało urodziwe kobietki,no dobrze,ale to jest tylko twoja opinia,subiektywna,a patrząc obiektywnie,jest tak jak napisałem i to co ty myślisz tego nie zmienia,bo to czy kobieta jest atrakcyjna wyznacza ogół facetów,a nie jednostka,czyli dalej,tak jak napisałem,ogólnie tendencja jest taka że kobiety ładne są z przeciętnymi facetami,bo nie kierują się aż tak bardzo wyglądem jak my,faceci,dlatego kobieta atrakcyjna woli gościa który jest poprostu ogarnięty,jest lojalny i jej nie zostawi z byle powodu,a nie szuka jakiegoś modela,olewając wszystkich nie modeli

olekf646

Active member
Obiektywnie można ocenić kto bardziej zwraca uwagę na wygląd,i to są faceci,bo kobiety się stroją bardziej,robią sobie operacje,wiedzą że to jest ich waluta,piekność,bo facet na to zwraca uwagę bardziej,dzięki temu mają większe powodzenie,a u faceta liczy się dojrzałość,inteligencja,bycie męskim,męskie cechy osobowości,facet kocha kobietę za to że jest a kobieta kocha faceta za to jaki jest,a nie za to jak wygląda,kobieta nie kocha za sam wygląd,facet to potrafi,kochać z samego faktu piękna kobiety,co ty mi tu za baby podsylasz,jedna stara,druga gra w tenisa

latek777

Active member
Co z tego, ze stara?Oceń ich urodę jak Bellucii była młoda, porównaj do Igi, która nadal jest młoda:) Juz pominę absurd o istnieniu miłości - tego uczucia nie ma, kolejna bajka, w która wierzą faceci, a baby maja z tego niezły ubaw. Sam napisałeś, że dla kobiety sam wygląd nie wystarczy, a dla mężczyzny tak - czyli kto jest bardziej wybredny?

olekf646

Active member
Ale po co oceniać jakieś baby,Monica fajniejsza była,napisałem że kobieta bardziej patrzy na inne cechy,dlatego wygląd nie jest taki ważny jak tutaj mówisz,a facetowi wystarczy to że jest piękna,czyli kto tu bardziej według ciebie patrzy na wygląd? ,mówiliśmy o wyglądzie cały czas,kochanie a miłość to co innego,nie o tym był temat i tak,nie odnosisz się do tego co napisałem,w ogóle

latek777

Active member
Sam napisałeś, że kobieta nie kocha za sam wygląd a facet tak, więc kto ma większe wymagania? Kobiety to jeszcze więksi wzrokowcy niż my. A co do porównania Bellucci ze Swiątek to tylko chciałem ci udowodnić, ze każdy ma ten sam gust - jeśli kobieta jest prawdziwie urodziwa to jest taka dla 100% mężczyzn, czyli to nie ja wyznaczam kto łądny a kto nie jak mi zarzuciłeś. Problem jest z przciętnymi osobami - właściwie nie wiadomo czy są urodziwi czy nie, zależy kto ocenia

olekf646

Active member
Napisałem że kobieta potrafi kochać faceta mimo tego że facet nie jest Bradem pitem,czy innym przystojniakiem,bo kobiety nie zwracają aż tak bardzo uwagi na to jak facet wygląda,to skoro mówisz że każdy ma ten sam gust i potrafi ocenić kobietę czy ładna czy nie,a wcześniej mówiłeś że faceci mają słaby gust i wybierają przeciętne,czyli tego gustu według ciebie nie mają dobrego,przeczysz sobie po raz kolejny,co tu więcej pisać,nie ma sensu

latek777

Active member
Faceci zwyczajnie są mniej wybredni, ale jak pisałem każdy z nas potrafi bezbłędnie ocenić czy kobieta jest urodziwa, czy brzydka, problematyczne są panie przeciętne, dla jednych będa ładne dla innych własnie bez szału czyli normalne

latek777

Active member
Własnie ci udowodniłem, że każdy ma ten sam gust - bezbłędnie potrafiłeś wskazać, która jest ładniejsza:) Dlaczego? Bo w przypadku urodziwych ludzi nikt nie ma najmniejszych wątpliwośći, Bellucci ma wszystko - twarz, figurę, wzrost i łądne włosy

olekf646

Active member
Ale rozmowa nie była o tym jaki ktoś ma gust,ale no dobrze,udowodniłeś mi że każdy ma ten sam, tylko trochę tam coś ci się rozjechało wyżej

olekf646

Active member
Tak,urodziwi ludzie mają łatwiej,z samego faktu że są urodziwi,to jest bonus,ale po co o tym myśleć w ogóle? Skoro nikt z nas tutaj nie jest tym modelem? Tak samo z inteligencją,inteligentni mają często lepiej,inteligentni mają więcej możliwości w życiu,na szczęście jest tu na pewno kilku inteligentnych ludzi,chociaż tyle i aż tyle🥴

latek777

Active member
Skąd wiesz czy na forum nie ma jakiegos kolesia o wyglądzie modela? Przystojniacy maja pierwszeńśtwo do najładniejszych lasek, potem okruchy zostaja dla przeciętnych kolesi, jak dla mnie to zwykłe upokorzenie

olekf646

Active member
Bo modele nie gadają o takich sprawach jak my,oni ruchają te przeciętne laski bo te piękne są wybredne i wolą być same,no tak,nie ma sensu,lepiej być samemu i patrzeć jak model obraca przeciętne laski bo gust ma słaby

latek777

Active member
I tu dochodzimy do sedna - faceci zwyczajnie mają duży popęd i chcąc zaruchać częśto obniżaja poprzeczkę i biorą przeciętne baby

olekf646

Active member
Do seksu tak,dużo takich typów jest,ale do związku nie biorą pierwszej lepszej co dupy da,kobiecie łatwiej znaleźć seks niż miłość