Karramba!
Myślałem, że powiesz mi coś poniżej 10 cm i będzie o czym myśleć, a Ty masz powyżej. Może to nie jest dużo, ale co na to poradzisz? Po fakcie stary.
Jeśli boli Cię to tak bardzo to postaraj się zamienić tą wadę na inne zalety. Moje gadanie, że rozmiar u kobiet nie ma aż takiego znaczenia pewnie Cię i tak nie przekona, powiesz, że ja mam 25 cm pałe, którą mogę sobie omiatać sufit, więc...
Zgłębiaj tajniki seksu (bo niektórym facetom nie chce się nic poza bezmyślnym - sorry - ''pchaniem''), pettingu i innych pieszczot aby zastąpić tym głęboką penetrację. Jeśli wstydzisz się rozebrać przed kobietą to spotkaj jakąś i powiedz, że chcesz zadowolić tylko ją - po pierwsze ją to zdziwi i ucieszy (jak sądzę), a po drugie tym samym opanujesz lepiej techniki poza seksualne. Jeśli doprowadzisz ją do orgazmu palcem, językiem, sobą samym to może zrozumiesz JAK OGROMNE ZNACZENIE MA ROZMIAR.
Bądź dobrym facetem, a wierz mi, że wtedy Twój penis będzie miał takie znaczenie jak dla mieszkańca Afryki kolejny 30 stopniowy upał.