• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rozciąganie napletka - moja fotorelacja

marekkkk

Member
Witam wszystkich ponownie, niestety miałem gorszy okres w życiu i całkowicie olałem temat.
Ale nie poddaje się i wracam do rozciągania, niestety prawie pół roku przerwy, ale wracam zmotywowany jak nigdy kontynuowac fotorelację.

piotr149

Member
Majster wiesz że to nic nie da XDD ? Ty nie masz 12 lat i dojrzewasz ze masz wpływ na pewne rzeczy, tylko co się miało uformować to już to dawno zrobiło, i tracisz tylko czas, bo będzie dokładnie dalej to samo, albo do czasu blizn bo potem tylko gorzej

olekf646

Well-known member
Witam wszystkich ponownie, niestety miałem gorszy okres w życiu i całkowicie olałem temat.
Ale nie poddaje się i wracam do rozciągania, niestety prawie pół roku przerwy, ale wracam zmotywowany jak nigdy kontynuowac fotorelację.
To ręce ci odcięło że nie mogłeś rozciagać stuleji? Gorszy okres to posiadanie stuleji, wypad do urologa i obrzezanie zrobić, bo to jest smutne

marekkkk

Member
Czyli fakty są takie, że minęło pół roku, a Ty nadal masz stulejkę.
Fakty są takie, że jestem hazardzistą i każdemu się może posypać życie. Po prawie pół roku przerwy wróciłem do rozciągania i po tygodniu jest lepiej niż jak porzuciłem to te pół roku temu. Jestem coraz bliżej naprawy napletka, wkrótce zdjęcia, ta przerwa być może nawet pozytywnie wpłynęła na napletek który "odpoczął" od rozciągania, ale mimo wszystko szkoda mi tego czasu w którym nie rociagalem napletka.

Majster wiesz że to nic nie da XDD ? Ty nie masz 12 lat i dojrzewasz ze masz wpływ na pewne rzeczy, tylko co się miało uformować to już to dawno zrobiło, i tracisz tylko czas, bo będzie dokładnie dalej to samo, albo do czasu blizn bo potem tylko gorzej
Majster, skoro widzę efekty to chyba jednak daje. Mnóstwo ludzi wyleczyło stulejkę rozciąganiem więc czemu Mi miałoby się nie udać?

To ręce ci odcięło że nie mogłeś rozciagać stuleji? Gorszy okres to posiadanie stuleji, wypad do urologa i obrzezanie zrobić, bo to jest smutne
Przynoszące efekty rozciągania to rozciąganie poranne i wieczorne, potrafią się przydarzyć takie momenty w życiu gdzie wszystkie się sypie i wszystko się olewa.

SKAD TYLE JADU U WAS PANOWIE?

Ostatnia edycja:

olekf646

Well-known member
A ja myślę że to wymówka i efektów brak więc coś musiałeś wymyślić, zamiast już dawno mieć zdrowego penisa, za pół roku znowu napiszesz że hazard🤣🤣🤣👍🤩

80051

Active member
Fakty są takie, że jestem hazardzistą i każdemu się może posypać życie. Po prawie pół roku przerwy wróciłem do rozciągania i po tygodniu jest lepiej niż jak porzuciłem to te pół roku temu. Jestem coraz bliżej naprawy napletka, wkrótce zdjęcia, ta przerwa być może nawet pozytywnie wpłynęła na napletek który "odpoczął" od rozciągania, ale mimo wszystko szkoda mi tego czasu w którym nie rociagalem napletka.

Majster, skoro widzę efekty to chyba jednak daje. Mnóstwo ludzi wyleczyło stulejkę rozciąganiem więc czemu Mi miałoby się nie udać?

Przynoszące efekty rozciągania to rozciąganie poranne i wieczorne, potrafią się przydarzyć takie momenty w życiu gdzie wszystkie się sypie i wszystko się olewa.

SKAD TYLE JADU U WAS PANOWIE?
normalnie tnij penisa i rób żydowski cut, nie ma co plakac po naplecie. penis tez wyglada lepiej. wierz w co chcesz ale po co sie tak meczyc jak mozesz miec nowa, zdrowa jakosc seksualna zamiast meczyc sie w jakies murzynskie naciaganie. ja tam polecam obrzecanie. penis wyglada zajebiscie tylko sa pewne ale typu zeby ci chirurg ocenil ile skory zostawic. obrzezany penis wyglada lepiej i przyjemniej takiego miec. ja tam mimo swoich problemow z lbem polecam

marekkkk

Member
Psy szczekają, a karawana jedzie dalej
Bardziej ufam zagranicznym forum i ludziom z bardziej otwartymi umysłami niż Wam, także nic sobie nie robię z waszymi komentarzami.

Zdjęcie z sobotniej nocy 29-30.03 po rozciąganiu,
Obecnie 2x dziennie 10-20 min rano oraz 10-20 min przed snem kazdego dnia.

Moim pierwszym celem jest swobodne Zsuwanie napletka w stanie wzwodu po nawilżenia oraz rozciąganiu, a następnie dokonać tego samego na "sucho"

Co 2 tyg bede wrzucać zdjęcie, napletek naciągnięty tak, aby było komfortowo i nie było czuć totalnie żadnego bólu i za kazdym razem bede wstawial takie zdjecia, aby mieć dobry efekt porównawczy.
Do zobaczenia za 2 tygodnie ✋️

Ostatnia edycja: