Maxwell_ac
New member
Witam. Jestem dokładnie 13 miesięcy od czasu przejścia zabiegu obrzezania częściowego. Niestety, tak jak sądziłem, oponka/nadmiar skóry (?), Sam już nie wiem dokładnie co to jest nie zeszło. Dalej wędzidełko i część napletka z przodu pozostaje zgrubiona. Stosowałem się do wszystkich zaleceń lekarza, smarowałem robiłem opatrunki, no wszystko co mi zalecił. I nic.
Zastanawiałem się, czy zrobilo mi się tak ponieważ nie trzymałem go w górze? Szczerze dopiero długo po zabiegu wyczytałem że trzeba trzymać w górze. Lekarz mi nic nie mówił że ma być po zabiegu w górze. Eh. Czy dałoby się to cholerstwo usunąć poddając się obrzezaniu całkowitemu? Czy to już koniec? Bo szczerze ta oponka/nadmiar skóry jest cholernie uciążliwe.
Zastanawiałem się, czy zrobilo mi się tak ponieważ nie trzymałem go w górze? Szczerze dopiero długo po zabiegu wyczytałem że trzeba trzymać w górze. Lekarz mi nic nie mówił że ma być po zabiegu w górze. Eh. Czy dałoby się to cholerstwo usunąć poddając się obrzezaniu całkowitemu? Czy to już koniec? Bo szczerze ta oponka/nadmiar skóry jest cholernie uciążliwe.