• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Ranki/plamki na żołędzi

arkadio98

New member
Od 4 miesięcy zmagam się z tym problemem, na początku plamki które są widoczne na zdjęciu były wypukłe, wizyta u urologa nic nie pomogła, dermatolog/wenerolog przepisał na chybił trafił leki które w sumie nie rozwiązały problemu, wymaz spod napletka był robiony i nie wykazano wzrostu bakterii. Bywa tak że te krostki bledną, są ledwo widoczne, a potem znowu robią się na nowo ranki w tych samych miejscach

Ostatnia edycja:

pelesos

Active member
A jakie miałeś dotychczas zrobione badania ? wymazy ? posiewy ? Czy bylo wdrożone jakieś leczenie ? antybiotyki ?

arkadio98

New member
Był robiony wymaz spod napletka, brak wzrostu bakterii, badania krwi wszystkie idealnie, cukrzycy nie ma itd, HIV też nie mam jak ten bałwan pisał wyżej bo miałem robiony zabieg w zeszłym roku przy którym musiałem zrobić badania pod tym kątem

pelesos

Active member
Oczywiście, że to nie jest zakazenie HIV ! Jednak trzeba wykluczyć kiłę, inne. No i czy bylo jakies leczenie maści? antybiotyki ?