• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Przedwczesny wytrysk(Po obrzezaniu)

ProblemPomóż

New member
Witam mam problem z przedwczesnym wytryskiem jestem po obrzezaniu całkowitym i dodam że zażywałem już różne tabletki na opóźnienie wytrysku np. orgasm control, kamagra , orgasm extra oprucz tego żele i spraye. Zastanawiam sie czy czy wcześniejszy wytrysk nie jest spowodowany np. jakimś wrażliwym miejscem bo kiedyś stosunki były dłuższe teraz to sie zmieniło. Mam nadzieje że mi pomożecie i doradzicie czy coś wziąść czy odrazu zgłosić sie do lekarza z tym problemem. ?

ProblemPomóż

New member
obrzezany byłem w maju, nie miałem plastyki wędzidełka bo obrzezanie było całkowite... Wydaje mi sie że jakaś część penisa jest bardzo wrażliwa i dlatego tak wcześnie dochodze bo ostatnio zobaczyłem podobny problem u kogoś na forum, co w takiej sytuacji robić i co może poradzić mi lekarz bo tabletki żele spraye jak narazie nie działają...

ProblemPomóż

New member
Takie same ale wcześniej dochodzę i ciągle biore tabletki(orgasm control) do tego prezerwatywy i tak sobie to działa czasem sie zdaża że moge dłużej ale nie wiem od czego to zależy bo napewno nie od psychiki. Wiecie jak można jeszcze temu zaradzić?

Do góry