Myślę że może pomóc to też innym, więc opowiem moją historię; mam 18 lat do tej pory byłem dość skryty i wstydziłem się dziewczyn, nie spotykałem się, ani nie rozmawiałem z nimi, nawet nie marzyłem o tym że mógł bym mieć dziewczynę. Do tego dodam że masturbowałem się od 1 gimnazjum, mimo iż miałem stulejkę której operacyjnie pozbyłem się dopiero pół roku temu w wieku 18 lat. I chyba nie muszę dodawać że jestem prawiczkiem. Od jakiegoś czasu moje stosunki z dziewczynami poprawiły się, mam dziewczynę. I tu zaczyna się problem z moim przedwczesnym wytryskiem, kiedy sobie razem leżymy, całujemy się ja dotykam jej piersi a ona przez spodnie przyciska mojego penisa, chwila moment może z minuta a ja dochodzę, bez orgazmu ale jednak. Myślę że raczej tak nie powinno być, jesteście w stanie mi poradzić co z tym zrobić ? czytałem już dość dużo, problemem może być nawet to masturbowanie przez które, na innym forum piszę że to właśnie poprzez trening masturbowanie z przerwami można to naprawić, nie wiem co o tym myśleć a potrzebuję pomocy.Na kolejnym spotkaniu i tym razem uważałem na to żeby nie puścić, udało się ale brakło może jednego,dwóch ruchów jej ręki :shock: majtki całe pobrudzone płynem który wydziela się wcześniej. Powiedzcie co robić jakieś treningi czy cokolwiek byle by naturalnie. Możliwe że to tak szybko idzie bo od godziny jestem na pełnym wzwodzie ?
Proszę o pomoc i poważne wypowiedzi.
Proszę o pomoc i poważne wypowiedzi.