Poprostu nie mogę utrzymać erekcji oprócz jednej pozycji. Nie zastanawiaj się tylko działaj w temacie. Na początek usg doppleraNie jestem zdiagnozowany ale myšlę że mogę to mieć. Od prawie 7 lat mam zaburzenia erekcji a mam dopiero 26 lat
Masz coś takiego że penis jakby podskakuje w rytm pulsu? Wygląda to jakby krew była wtłaczana i jednocześnie wypływała
Jak to nastolatek masturbowałem się często i czasem hardkorowo, zrobiłem też jelquing kilka razy, mam widoczne żyły po obu bokach
Poranne erekcje są niepełne, od lat nie miałem normalnej erekcji
poczytaj o penisach z laboratorium, to jest przyszłośćW przyszłym tygodniu jadę na kawernozografie bo lekarz chce zobaczyć czy będzie widać miejsce przecieku. Ogólnie coś wspominał o operacji ale tak jak mówisz nie pomaga to. Fora typu pegym, franktalk znam. Lekarz tez mówił ze doppler może być niedokładny. Ogolnie jak na kawernozografie się mi wszystko potwierdzi to chce tylko znać cenę implanta i kiedy mogę to zrobic
te penisy były już klika lat temu gotowe do testowania u ludzi, najlepiej zapytać tego naukowca który to opracowałJak już dziadkami będziemy to może to wejdzie do użytku XD
pisałeś do tego naukowca który te penisy hoduuje?Proste ze próbowałem. Brałem różne tabletki w max dawkach. Sildenafil, tadalafil,wardenafil itp. Ostatnio nawet łączyłem tadalafil z sildenafilem. Efekt nie jest zadawalający dlatego jestem zainteresowany implantem.
ok, tylko ja mam pytanie jak wygląda ten implant?Nie pisałem. Bardziej do mnie przemawia implant
Miałeś kiedykolwiek jakiś uraz? Ustaliłeś przyczynę? Przeciek żylny niekoniecznie zawsze przyczyną problemu, czasami może być skutkiem czegoś innego.Nie to nie jest widoczne. Po prostu krew się nie zatrzymuje w penisie i odpływa. Miałem robione USG dopplera. Objawy mam takie że erekcję mogę mieć tylko gdy leżę na boku. Jaki kolwiek ruch lub inna pozycja sprawia że penis opada.