• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Problemy z erekcja,brak wzwodów,zerowe libido

Jupiter

Member
Ok, z witaminą D jest tak, że najgorzej jest brac jej jakieś mega dawki. Ona odkłada się w wątrobie więc wystarcza nam na dłuższy czas. A a propos, czy przy spadku Wit. D nie zaobserwowałeś u siebie problemów z erekcja???? Poza tym jest mnóstwo czynników, które wpływają na zaburzenie erekcji, nawet tzw. noesteroidowe leki przeciwzapalne. Wystarczy przez kilka dni brać normalne dawki paracetamolu i też ci nie stanie...

Fal

Member
Z witaminę D eksperymentowałem 2017 roku jak zaczynałem suplementacje. Teraz wiem, że dawka 6000 UI z witaminą k2 przez cały rok pozwala mi utrzymać witaminę D na poziomie około 60. Oczywiście przyjmuję ją do posiłku bogatego w tłuszcz.
Nie przyjmuje żadnych leków, nie mam żadnych innych chorób ani jakichkolwiek dysfunkcji...

olekf646

Well-known member
Ok, z witaminą D jest tak, że najgorzej jest brac jej jakieś mega dawki. Ona odkłada się w wątrobie więc wystarcza nam na dłuższy czas. A a propos, czy przy spadku Wit. D nie zaobserwowałeś u siebie problemów z erekcja???? Poza tym jest mnóstwo czynników, które wpływają na zaburzenie erekcji, nawet tzw. noesteroidowe leki przeciwzapalne. Wystarczy przez kilka dni brać normalne dawki paracetamolu i też ci nie stanie...
Aż tak to raczej nie działa na każdego

olekf646

Well-known member
Z witaminę D eksperymentowałem 2017 roku jak zaczynałem suplementacje. Teraz wiem, że dawka 6000 UI z witaminą k2 przez cały rok pozwala mi utrzymać witaminę D na poziomie około 60. Oczywiście przyjmuję ją do posiłku bogatego w tłuszcz.
Nie przyjmuje żadnych leków, nie mam żadnych innych chorób ani jakichkolwiek dysfunkcji...
A sterydy bierzesz?

Jupiter

Member
Inny problem to zaburzenia snu. Mało snu, to zanik spontanicznych erekcji. Generalnie tak, jak czytam temat, to u młodych chłopaków problemy z erekcją są najczęściej związane z podłożem psychicznym (stres, podłoże lękowe), czy nadmiar (powtarzam, nadmiar!) masturbacji....

Fal

Member
Nie masturbuje się bo przez brak libido nie mam ochoty na to. Śpię 8h zazwyczaj 24:00 - 8:00. Sen idealny nie jest ale nei jest też tragiczny.
Nie mam żadnego problemu z psychika. Miałem sytuacje w życiu o wiele bardziej narażające mnie na stress i to przez długi czas i poranne erekcje, libido zawsze było.

Fal

Member
Żadnych sterydów ani ja, ani faceci którzy się ze mną kontaktowali nie przyjmowali nigdy żadnych sterydów. Straciliśmy libido z dnia na dzień. Jakbyś światło wyłączył na przełączniku.

Jupiter

Member
Nie masturbuje się bo przez brak libido nie mam ochoty na to. Śpię 8h zazwyczaj 24:00 - 8:00. Sen idealny nie jest ale nei jest też tragiczny.
Nie mam żadnego problemu z psychika. Miałem sytuacje w życiu o wiele bardziej narażające mnie na stress i to przez długi czas i poranne erekcje, libido zawsze było.
No to jest jest właśnie problem nie do rozwiązania. Jak masz katar, to bierzesz krople i mija. A tu, milion przy czym. Ja śpię ostatnio 4 godz/dobę. Wstaje z namiotem prawie codziennie) śpię nago, więc może to ułatwia. Najszczuplejszy też nie jestem, a masturbuje się codziennie. Jaden ma a drugi nie....

Jupiter

Member
Przechorowanie covid-19 pozostawia ślady w postaci uszkodzenia drobnych naczyń krwionośnych i może powodować łagodne, ale niebezpieczne niedokrwienie różnych narządów. Stąd niewydolność płuc, czy mgła covidowa. Nie wykluczone, że na erekcję też wypłynęło. Bo tu potrzeba sprawne drobne naczynia krwionośne. Ja na covid-19 nie chorowałem. Przyjąłem wszystkie dawki szczepionki. No może dużo mi nie potrzeba, żeby wywołać erekcję. Tak mam. Ale czytam na różnych forach i widzę, że mnóstwo chłopaków skarży się na spadek libido, czy brak erekcji...

olekf646

Well-known member
Mogę oddać połowę bo mi się chce ciągle, ale ogólnie to teraz ciągle słyszę o jakichś rakach i śmierciach, kiedyś tak nie było, może coś jest w tym covidzie albo szczepieniach

Jupiter

Member
Nie mam pomysłu, jak cię wytłumaczyć. Może mimo wszystko powinieneś wrócić do masturbacji. Wspomagać się troche, tym co ci służy do zwiększenia libido😉. Należaloby to traktować bardziej jak fizjoterapię dla małego. Pobudza krążenie, stymuluje prostatę. Ma plusy...