• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Problem z wytryskiem

Status
Zamknięty.

Paweł M P

New member
Zrobiłem masturbację jedną i wiecie co nie było spermy i ponadto jądra bolą jak oszalałe .
Czy niedrożność kanalików nasiennych?
Polleciał tylko preejakulat.

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Słuchaj masz ubezpieczenie, przychodnię, lekarza pierwszego kontaktu? Idziesz do lekarza za darmo, który coś Ci powie i skieruje do specjalisty. Bądź idziesz do specjalisty prywatnie od razu. Odczuwasz silny ból? Idziesz na sor do najbliższego szpitala nawet w tej chwili. Czego nie rozumiesz?

DarQ

Member
To już jest nudne, report za spam.
@Dawid88
Nie ma sensu mu odpisywać, on brzmi jak jakiś troll, bo nic do niego nie dociera co mu się doradza, wręcz przeciwnie. Tworzy co trochę nowe tematy w innych działach i ciągle pisze to samo.

olekf646

Well-known member
Od razu jak widziałem pierwszy post, tego autora tematu to pomyślałem że jakiś chory psychicznie gość, teraz się to tylko potwierdza, założył drugie konto @kolega37 i sam sobie odpisuje,szanowny kolego,nadajesz się do psychiatryka na oddział zamknięty,jądra ci nie są już potrzebne i tak

olekf646

Well-known member
A to nie jesteś ty? Ten co go w psychiatryku zamknęli jakiś czas temu? I chciałeś żebyśmy ci pomogli stamtąd wyjść? Podobnie piszesz,na pewno nie jesteś umysłowo zdrowy,to widać,myślę że siedzisz tam zamknięty ciągle i się nudzisz,ja ci życzę zdrowia bracie

olekf646

Well-known member
A skąd wiesz że ten drugi ma 37 lat? To że podał liczbę 37 w nicku nie oznacza że musi mieć tyle lat,intelektem też nie grzeszysz,piszesz w taki sam sposób jak tamten gość co go w psychiatryku zamknęli,powodzenia tam brachu i trzym się mocno

Status
Zamknięty.