• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Problem z wytryskiem

Status
Zamknięty.

Paweł M P

New member
Zrobiłem masturbację jedną i wiecie co nie było spermy i ponadto jądra bolą jak oszalałe .
Czy niedrożność kanalików nasiennych?
Polleciał tylko preejakulat.

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Słuchaj masz ubezpieczenie, przychodnię, lekarza pierwszego kontaktu? Idziesz do lekarza za darmo, który coś Ci powie i skieruje do specjalisty. Bądź idziesz do specjalisty prywatnie od razu. Odczuwasz silny ból? Idziesz na sor do najbliższego szpitala nawet w tej chwili. Czego nie rozumiesz?

DarQ

Member
To już jest nudne, report za spam.
@Dawid88
Nie ma sensu mu odpisywać, on brzmi jak jakiś troll, bo nic do niego nie dociera co mu się doradza, wręcz przeciwnie. Tworzy co trochę nowe tematy w innych działach i ciągle pisze to samo.

olekf646

Active member
Od razu jak widziałem pierwszy post, tego autora tematu to pomyślałem że jakiś chory psychicznie gość, teraz się to tylko potwierdza, założył drugie konto @kolega37 i sam sobie odpisuje,szanowny kolego,nadajesz się do psychiatryka na oddział zamknięty,jądra ci nie są już potrzebne i tak

olekf646

Active member
A to nie jesteś ty? Ten co go w psychiatryku zamknęli jakiś czas temu? I chciałeś żebyśmy ci pomogli stamtąd wyjść? Podobnie piszesz,na pewno nie jesteś umysłowo zdrowy,to widać,myślę że siedzisz tam zamknięty ciągle i się nudzisz,ja ci życzę zdrowia bracie

olekf646

Active member
A skąd wiesz że ten drugi ma 37 lat? To że podał liczbę 37 w nicku nie oznacza że musi mieć tyle lat,intelektem też nie grzeszysz,piszesz w taki sam sposób jak tamten gość co go w psychiatryku zamknęli,powodzenia tam brachu i trzym się mocno

Status
Zamknięty.