• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Problem z testosteronem w wieku 29lat co zrobic :(

Artur1995

New member
Mam 29lat i ostatnie czasy problem z testosteronem.W czasie masturbacji mam erekcje ale z kobieta bywa roznie ..ze mam problem z jej utrzymaniem.Nie zawsze raz mam mega ochote na seks i jestem nakrecony ale jak dojde potem 2-3dni nie mam ochoty na seks.Robilem sobie badanie testosteronu mialem 448ng/dl na badaniu wyglada to tak ze tyle mozna miec
Testosteron Calkowity

Od 249ng/dl do a maks 836ng/dl
Wiec prawidlowo ale jak na swoj wiek dolne widelki.

Dzien przed badaniem pilem troche alkoholu 2 piwa ,100ml wodki i z 100ml wina do 20 a rano na 8 poszedlem na badanie czy to moglo zanizyc wynik jakos mocno czy nie wiele ? Bo mysle zeby za tydzien nie powtórzyć wyniku

Moge cos brac legalne by podnieś sobie testosteron? Cynk?magnez ? Sa inne tabletki by zwiekszyc ochote na seks??

biore suplementy diety testosteron 250 i megabol 250 to suplementy legalne i w internecir jest napisane ze maja suptelny efekt .Co robic pomoze mi ktorys z panow :(?

szymoson294

Active member
Tak alkohol obniża teścia , żeby podnieść przestudiuj sobie swoje odżywianie , czy nie jesz za dużo syfu , wszystko ma wpływ , stres mało snu , brak ruchu. Poczytaj czy poogladaj w necie wszystko jest

Artur1995

New member
Tak alkohol obniża teścia , żeby podnieść przestudiuj sobie swoje odżywianie , czy nie jesz za dużo syfu , wszystko ma wpływ , stres mało snu , brak ruchu. Poczytaj czy poogladaj w necie wszystko jest
jem bardzo nie zdrowo, duzo slodyczy bardzo duzo nie zdrowych rzeczy typu tortilla hot dog z zabki cola
Ale tez staram sie jesc jajka duzo bialka jem bardzo sery itp mieso ..

a mogl by mi pan napisac co brac albo ktos ? Cynk magnez na poczatek? A cos jeszcze ?

pierniq

Member
jem bardzo nie zdrowo, duzo slodyczy bardzo duzo nie zdrowych rzeczy typu tortilla hot dog z zabki cola
Ale tez staram sie jesc jajka duzo bialka jem bardzo sery itp mieso ..

a mogl by mi pan napisac co brac albo ktos ? Cynk magnez na poczatek? A cos jeszcze ?
Zadbaj o dietę a suplementy to tylko jej uzupełnienie. Nic się nie zmieni jeśli będziesz jadł śmieciowe żarcie ale czasem łykał magnez.