miecnadzieje
New member
Witam, mam 31 lat. Jestem w związku od ponad roku z kobietą. Ogólnie całe życie było tak, że miałem wysokie libido i nawet będąc w związku odczuwałem potrzebę masturbacji. od kilku miesięcu tj 3-4 praktycznie nie wykazuję żadnej ochoty aktywności seksualnej. Już nie mam takich wzwodów co kiedyś i ciężko mi się podniecić. nie odczuwam już nawet potrzeby masturbacji sam z siebie już tego nie robię. Badałem hormony -testosteron, prolaktyne etc i wszystko w normię. nie biorę żadnych leków, ostatnio tylko próbuję coś może pomoże żeńszeń, l-arganina, ale chyba nic nie pomagają te suplementy. Ogólnie po jakimś środku typu wiagra to tylko co to mam wzwód, ale też wtedy nie odczuwam takiej przyjemności bo jakby znieczula ten środek. Wystarczy mi jedna tabletka (próbowałem tylko z jednym opakowaniem chyba 4 czy 6 sztuk i nie chciałbym, aby to mi tylko pomagało) Co może być przyczyną? Czy warto przetestować jeszcze jakiś środek? Ogólnie moja partnerka ma wszystko co trzeba, ale chodzi o to, że to coś ze mną, że teraz mnie nic prawie nie podnieca...
pomóżcie