• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Potrzebuje porady

Adrrre

New member
Hej jestem tu nowy nie wiem co i jak, ale postaram się opisać sytuację i spytać was o pomoc. Mam 16 lat, podejrzewałem stulejkę całkowita(mój żołądź nigdy nie widział świata, poza tym przysłowiowym małym okiem,ani w zwodzie ani we spoczynku). Mimo że było ciężko powiedzieć o tym rodzicom, w końcu zebrałem się na odwagę. Lekarz rodzinny nie oglądał penisa, odrszu wysłał mnie do chirurga. Odbylem wizytę u tu wielkie wow... gość mi mówi że nie mam stulejki. Brzydko mówiąc z takim chujem w życiu się nie spotkałem. Lekarzem był tylko z nazwy. Igornowal pytania, był cięty. Starałem się z nim nawiązać rozmowę, mówiłem mu że ani w zwodzie ani w spoczynku nie schodzi napletek. Gość ściągnął go do oka(żołądź było widać tylko z wierzchu) i mówi że wsyztsko jest okej, wymyślam, i mam taką naturalna budowę że mam za dużo napletka. Na pytanie czy przypadkiem za duża ilość skóry to nie stulejka nie odpowiedział :). I teraz zwracam się z problemem do was. Nie wierzę w to że nie mam stulejki, lecz gość namieszał mi w głowie. Chcę wymienić wam objawy, spytać się czy rzeczywiście istnieje coś takiego jak za duża ilość skóry i nie jest to stulejka. Na pewno co wam powiem, to że moja żołądź nigdy nie wyszła, wiem że zbiera się mastka( widzę gdy lekko zdejmę napletek i mogę odrobinę rozejrzeć się), żołędzi nie idzie umyć, ponieważ ani nie sięgam niżej, na dodatek jest bardzo wrażliwa. Nie mam problemów z oddawaniem moczu, czy innym zapaleniem.Przy masturbacji napletek ani drgnie. W spoczynku schodzi na otwór koło pół centymetrowy, w zwodzie nic, i z tego co mi wiadomo nie jest to zbytnio normalne, chirurg tak nie uważa ;)
Ja uważam, żeby iść do jeczze innego specjalisty, może urologa i może z nim uda się pogadać i odpowiedzieć na parę moich problemów.
Wam też z góry dziękuję

Adrrre

New member
Dodam jeszcze, że w trakcie spoczynku mam najbardziej pospolita budowę dla stulejki całkowitej, tego ściętego walca na pół

Arek4u

Member
Bierzesz skierowanie od rodzinnego do urologa , idziesz do urologa , urolog robi wywiad , pokazujesz mu brak możliwości odciągnięcia napletka , urolog wystawia skierowanie na zabieg obrzezania , jeżeli chcesz wszystko na NFZ to szukasz szpitala który wykonuje zabiegi na NFZ . Terminy na NFZ mogą być nawet za 2 lata lub więcej . Ja akurat znalazłem z terminami na 5-6 miesięcy , więc wszystko zależy skąd jesteś . Ja szukałem w dalszych miejscach od swojego miejsca zamieszkania bo to tylko dwa razy tam jechałem pierw na zapis na zabieg i później na zabieg , później już po zabiegu mogłem isc do jakiegokolwiek urologa na wizytę kontrolną.

commonlynxx

Active member
Ta cała historia to jakiś trolling. Jak lekarz rodzinny mógł wysłać cię do jakiegoś chirurga? Jaka była jego specjalizacja?
I gdzie w penisie masz oczy, że napletek do nich ściągasz?
Też wyjaśnienie, że lekarz nie mógł ściągnąć ci napletka i powiedział, że nie masz stulejki to kupy się nie trzyma...