• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Posiadam za krótkie wędzidełko? Wybaczcie za tysięczne któreś to samo pytanie. Po odpowiedziach proszę usunąć post.

Wariacinaaa

New member
A to ciekawe. Byłem u urologa rok temu i stwierdził, że mam za krótkie. Eh.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

arek a

New member
Odczuwasz jakiś dyskomfort w ściąganiu napletka?, bo widziałem o wiele krótsze takie, jakby w ogóle wędzidełka nie było. U Ciebie wyraźnie widać, nie ma sensu okaleczać się na wyrost. A to zdjęcie w wzwodzie?

Ostatnia edycja:

Wariacinaaa

New member
Odczuwasz jakiś dyskomfort w ściąganiu napletka?, bo widziałem o wiele krótsze takie, jakby w ogóle wędzidełka nie było. U Ciebie wyraźnie widać, nie ma sensu okaleczać się na wyrost. A to zdjęcie w wzwodzie?

Przesyłam 3 zdj jak wygląda we wzwodzie. Jak widzisz robi mi się oponka pod żołędziem i nie mogę go luźno odsunąć do góry. w styczniu mam zabieg na potencjalne obrzezanie (zobaczymy co doktor doradzi), ale według Ciebie jaki zabieg byłby najlepszy? Strasznie mi to przeszkadza i podczas wzwodu czuję jakby ktoś mi zacisnął gumkę.

Trolo

Well-known member
Zdjęcie z pierwszego posta jest w spoczynku? Jeżeli tak to korekta wędzidełka nic nie da. Masz wąski pierścień, który usunąć można przez obrzezanie.