• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pomocy !nietypowe skrzywienie po przebytym spodziectwie do oceny

kamikaze12

New member
Witam kolejny tydzień za mną wstawiam zdjęcia ogólnie nawiązałem kontakt z dr tondlem z Poznania powiedział że można poprawić,ale łatwo nie będzie i kazał mi odczekać jeszcze do maja tak jak jest i wtedy wizyta na poprawkę. Jeśli chodzi o poprawkę, to przymierzam się właśnie na tondla z Poznania albo dr chomicz bo oglądałem jej galerie na stronie i ona cuda działa tam był też jeden ciężki przypadek x galeri jej zdjęć i dr chomicz serio z trudnej sytuacji potrafi zrobić coś.

olekf646

Active member
Ja bym pomyślał o laserze żeby usunąć ten nadmiar który jest tak widoczny,reszta jest ok,jak będziesz ciąć to ci cały wewnętrzny naplet wytnie,tylko Chomicz moim zdaniem,ale to poczekaj jeszcze bo może się zmniejszy

Ostatnia edycja:

kamikaze12

New member
Olek właśnie tak myślałem że ta poprawka jak Ciąć to musi profesjonalista robic bo tam już skóry nie ma i jak się nie uda to dopiero będzie płacz,myślałem nawet o obrzezaniu kosmetycznym żeby ukryć bliznę pod rowkiem żołędzi ale raczej nie wypali bo nie mam już skóry ,napewno udam się do dwóch lekarzy ale szczerze mówiąc to celuje w dr chomicz