• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pomocy !nietypowe skrzywienie po przebytym spodziectwie do oceny

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Ale ty pierdoły wypisujesz...
Co do autora tematu, fajnie jakbyś wieksza uwagę przywiązał do jakości zdjęć. Przecież zanim je dodasz masz podgląd tego co sfotografowałeś.
Minęło dopiero 3 tygodnie od zabiegu. Daj temu na spokojnie się wygoić i dopiero wtedy zobaczysz jak ukształtowała się blizna i ile z tych ząbków się wygładziło. Co do skrzywienia, nawet nie zaruchales a już wbiłeś sobie do głowy że się będą śmiać. Nie tedy droga.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Ty.
Lekarz sp...,uczy się obrzezania, fuszerka, kobieta będzie chciała poczuc. Zastanawiasz się czasami co piszesz czy po prostu klepiesz post za postem?

olekf646

Active member
Jeśli to tak zostanie to sp....ił i widocznie się uczy,skoro nie wiedział ile wyciąć,co autor sam napisał,a kobieta będzie chciała poczuć jeśli autor nie będzie sobie wmawiał że jego penis jest jakiś gorszy,a ty zastanawiasz się czasem zanim coś napiszesz czy poprostu irytuję cię cały świat?

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Chyba żeś spi...o obrzezania nie widział. Minęło ledwo 20 dni, wszystko jest jeszcze świeże. W większości przypadków są nawet jeszcze wszystkie szwy. To się musi wygoić i dopiero wtedy można myśleć czy lekarz zjebał i w jakim stopniu. Faktem jest ze nie jest idealnie, ale tez nie jest spier... A ty już z góry zakładasz ze masakra armagedon i najlepiej lekarza ukrzyżowac. Rozumiem psychologię kończyłeś, że wiesz w jaki sposob kobieta zareaguje?
od razu kobietka się będzie śmiała i będzie chciała go poczuć, mówię ci
Ostatniego zdania nie skomentuję...

Tez mi się wydaje ze za bardzo fantazjujesz olekf646 🤣 posty klepiesz jakbyś strzelał z katapulty jeden za drugim. Ale to raczej dobrze bo każdy outsider co przyjdzie się tu wyżalić chciałby dostać jakieś słowa otuchy, wiem po sobie.
Jednak lepiej być realistą i nie bujać w obłokach. Niestety 4 tysiące wydane w błoto… Zawsze sie zastanawiam JAK ktoś może komuś wykonać taki zabieg, którego efekt jest tak obrzydliwy i jeszcze grać głupa ze to „wina organizmu” itp.. to wyglada tragicznie i teraz musisz sie nastawić psychicznie na to ze trzeba to poprawić. Na szczęście, myśle ze Pan Tondel wykona poprawę za mniejsza cenę niż poprzednik, także nie poddawaj sie. Niestety z tym „czymś” bedziesz musiał funkcjonować jeszcze najbliższe miesiące, ponieważ poprawę można zrobić nie wcześniej niż 3-4 miesiące po zabiegu. Robienie szybciej, to proszenie sie o kolejne powikłania. Wiec oczywiście może i to się wygładzi, nie mówię ze nie. W każdym razie i tak dla własnego bezpieczeństwa i minimalizowania ryzyka powikłań trzeba odczekać te kilka miesięcy do poprawki No i przy okazji obserwować, może rzeczywiście zdarzy się jakiś cud i to się wygładzi.
Ok @dieselpower , ani ja ani ty nie jesteśmy lekarzami i skoro jego lekarz twierdzi ze będzie trzeba poprawić „bo nie wiedział ile skory wyciąć” to sam zasugerował ze spartolił robote. Sam mu wprost powiedział ze będzie poprawa.. wiec akurat w tym przypadku raczej jest zepsute. Większość lekarzy rznie glupa ze to kwestia organizmu, a ten się wprost przyznał ze nie wiedział ile wyciąć i sam stwierdził ze trzeba będzie zrobić drugi zabieg🤣. Gdyby było wszystko cacy, to by o czymś takim nawet nie było mowy.
Autorowi posta polecam uzyc Cepanu jakiegoś i wsmarowywać, on posiada heparynę. Może coś zmiękczy te bomble.

Ostatnia edycja:

olekf646

Active member
No przecież mu napisałem żeby poczekał bo się może wchłonie jeszcze,a jeśli nie to spartolone i tyle,widziałem tutaj gorsze obrzezania,ale co to ma za znaczenie jak bardzo coś jest spieprzone skoro ktoś nie jest zadowolony,no i jeśli lekarz sam nie wie ile wyciąć to dla mnie to partacz którego należy unikać,ja bym ukrzyzował każdego partacza który psuje ludziom psychikę i nie ma z tego konsekwencji.nie kończyłem psychologii przyjacielu,ja to zdanie pisałem żeby się autor przełamał z kobietami i spróbował,ale owszem,jeśli kobiece mówisz pewnym siebie tonem,tak jak to napisałem ,to tak,zaśmieje się i zareaguje tak jak to napisałem,a skąd to wiem ?? Poprostu miałem kilka kobiet w swoim życiu i wiem jak reagują na takie coś,nie rozumiem w ogóle co cię w tym zabolało,normalny tekst pełen wsparcia,nie moja wina że ty tego nie zrozumialeś. @marcel1234 no nie wiem z czym fantazjuję, ale to prawda że za dużo tu piszę,jeśli admin łaskawy to poproszę o bana na miesiąc to sobie odpocznę

Ostatnia edycja:

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Widziałem tutaj wiele masakrycznych zabiegów i lekarz widział winę wszędzie tylko nie u siebie. W tym przypadku może lekarz mało pewny siebie, albo zwatpil w to co zrobił i uznał ze poprawka. Pisanie ze spartolone , efekt obrzydliwy, wygląda tragicznie w tak krótkim czasie od zabiegu (wcale to tragicznie nie wyglada) jest kompletnie bez sensu.
Pierw kolegę dołujesz a teraz walisz ze to tekst pełen wsparcia. Ciekawa taktyka.

olekf646

Active member
Ale czym ja go dołuje? Przecież mówię mu żeby poczekał a jak zostanie tak jak jest teraz to poprawka, jaka taktyka??? Ty serio widzisz coś czego nie ma

Ja bym chciał, aby ktoś tak obiektywnie się wypowiedział po mojej operacji to może zdecydowałbym się na poprawę szybciej, a tak to czekałem i czekałem aż się wygładzi i się nie wygładziło. Mogłem podejść do poprawy dużo, dużo szybciej.Wiem jak to ryje głowę i wiem ze im dłużej bedzie zwlekał z podjęciem decyzji o poprawie, tym bardziej bedzie sie psychicznie męczył. A jeśli postawisz sie przed faktem dokonanym i postawisz prostą tezę: nie wyszło i musze sie z tym pogodzić, teraz musze sie uspokoić, za 3 miesiące podejmę kolejną próbę (tym razem u specjalisty od poprawek) i za 4 miesiące zapominam o tym, to i psychicznie ci to aż tak nie siądzie jak czekanie 1-1,5 roku na „wygładzenie” które ma nigdy nie nadejść i nakręcanie się. Oczywiscie to tez wymaga sporej kasy, ale w 3 miesiące jakoś idzie odłożyć. To jest tylko moja sugestia i jest to wariant najbardziej ryzykowny, radykalny, ale możliwe ze optymalny dla sytuacji autora💪

kamikaze12

New member
Panowie proszę nie kłóćcie się bo mnie kosztuje to też dużo stresu wszystko ,nie odejdzie się chyba bez psychologa myślę o tym już od dłuższego czasu ,co do jakości zdjęć postaram się zrobić je w lepszej jakości i będę wstawiał co tygodniowa aktualizacje żeby można było zobaczyć przebieg gojenia smaruje już kremami na blizny myślę że z czasem powinno być lepiej czas pokarze jak nie to poprawka i tyle

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Ja bym chciał, aby ktoś tak obiektywnie się wypowiedział po mojej operacji to może zdecydowałbym się na poprawę szybciej, a tak to czekałem i czekałem aż się wygładzi i się nie wygładziło. Mogłem podejść do poprawy dużo, dużo szybciej.Wiem jak to ryje głowę i wiem ze im dłużej bedzie zwlekał z podjęciem decyzji o poprawie, tym bardziej bedzie sie psychicznie męczył. A jeśli postawisz sie przed faktem dokonanym i postawisz prostą tezę: nie wyszło i musze sie z tym pogodzić, teraz musze sie uspokoić, za 3 miesiące podejmę kolejną próbę (tym razem u specjalisty od poprawek) i za 4 miesiące zapominam o tym, to i psychicznie ci to aż tak nie siądzie jak czekanie 1-1,5 roku na „wygładzenie” które ma nigdy nie nadejść i nakręcanie się. Oczywiscie to tez wymaga sporej kasy, ale w 3 miesiące jakoś idzie odłożyć. To jest tylko moja sugestia i jest to wariant najbardziej ryzykowny, radykalny, ale możliwe ze optymalny dla sytuacji autora💪
No właśnie. Obiektywnie. A wy piszecie z taka dramaturgia jakby lekarz mu połowę kutasa odciął. Nikt mu nie napisał, że ma to tak zostawić i z tym żyć
Piszę to samo co wy, poczekać do wygojenia i wtedy dopiero oceni w jakim stopniu mu pasuje lub nie pasuje to co zostało wykonane. Bez tego całego waszego pitolenia o jakiejś masakrze, obrzydliwym efekcie, lekarzu beztalenciu i dalej w ten deseń.
Odstaje i będzie prawdopodobnie poprawiane ,lekarz nawet o tym wspominał bo nie wiedział chyba ile uciąć żeby nie za dużo poszło
Ja tu widzę wysnuta teorie forumowicza że lekarz chyba nie wiedział ile uciąć a nie słowa lekarza.

od razu kobietka się będzie śmiała i będzie chciała go poczuć, mówię ci
Poprostu miałem kilka kobiet w swoim życiu i wiem jak reagują na takie coś,nie rozumiem w ogóle co cię w tym zabolało,normalny tekst pełen wsparcia,
Tiaa. Wiesz jak zareagują...
Ile kobiet tyle reakcji. Jedna parsknie śmiechem, druga nawet się nie zorientuje, trzeba zapyta czemu taki jest, czwarta pomysli ale się nie odezwie itd.

Ostatnia edycja:

olekf646

Active member
Tutaj chodzi o to że najważniejsze jest co się samemu myśli na swój temat, jak będzie się facet przejmował że ma krzywego to kobieta sobie pomyśli że jest niepewny, jak facet będzie miał dystans do swoich niedoskonałości to kobieta pomyśli że jest pewny i również nie będzie się przejmować tym że autor posta ma lekko przechylonego w jedną stronę,i podczas zbliżenia nie będzie miała niepotrzebnych obaw, nic w tym co napisałem nie jest oderwanego od rzeczywistości, a się uczepiłeś, może moje poczucie humoru do ciebie nie trafia i tyle, proszę mi nie zarzucać jakichś "ciekawych taktyk" może i faktycznie lekarza skazałem na śmierć ale nie mam tutaj złych intencji, pisząc post za postem,starając się pomóc innym