Jestem przykładem gdzie leki źle zadziałały. Brałem już nie pamiętam co bo było to dawno. Za pierwszym razem efekt był bardzo satysfakcjonujący. Brałem leki przez kilka miesięcy. Po zrobieniu przerwy okazało się że problem powrócił, oczywiście nie odrazy ale po pewnym czasie . Ponownie dostalem leki z wizją brania przez rok. Tym razem zadziałały zdecydowanie gorzej czyli zryły bardzo głowę. Czułem się na tyle źle że musiałem zrezygnować . Brałem też Prilligy (dapoksatyna) które wydłużały trochę stosunek, nie jakoś znacząco ,ale miały na mnie też zły wpływ i na ciało i na psychikę. Po każdej tabletce czułem się bardzo źle fizycznie dlatego też musiałem odstawić. Często działanie tabletek jest bardzo dobre ale w większości przypadkiem jak przestanie for je brać to problem powraca. Oczywiście lekarze znajdą jakiś lek który nie będzie miał skutków ubocznych, ale chyba musimy jeszcze poczekać.
Nie zniechęcam do brania leków, poprostu na niektórych działają dobrze a innym szkodzą. Zawsze warto wybrać się do sexuologa (lekarza nie psychologa) i pogadać.
@Andreas 77
Jeśli brałeś leki które przyniosły długofalowy efekt np kilka lat , to proszę o 3 zdania w temacie.