• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pogrubienie penisa

Cześć, mam dość długiego penisa. Ma około 20 cm ale niestety jest dość cienki i chciałbym go pogrubić.

Czy ma ktoś z was doświadczenie z powiększaniem penisa kwasem albo własnym tłuszczem ? Jakie są efekty oraz czy efekt wygląda naturalnie ?

Może są jakieś inne dobre i lepsze metody pogrubienia penisa ?

Z góry dzięki za info

Dawidd

Well-known member
A jaki ma obwód? Może nie jest taki cienki tylko przez sporą długość optycznie wydaje się cieńszy niż inne.

CutSZ

Member
Podbiję temat. Sam jestem zaciekawiony taką procedurą.
Ja akurat niekoniecznie "potrzebuję" obwodu we wzwodzie, bo moje 16cm jest całkiem grube, ale podobno efekt w spoczynku jest świetny. Myślę, że to też ważny element postrzegania samego siebie. Autorze, masz długiego penisa, ile masz cm w spoczynku?

Arek a

Well-known member
Masz naprawdę pokaźną długość, bo 20 cm to znacznie więcej niż średnia, więc pod tym względem nie masz się czym przejmować. Długi i smukły penis często budzi wątpliwości, bo to właśnie obwód odpowiada za mocniejsze odczucia kobiety, podczas gdy sama duża długość bywa czasem bolesna. Jeśli te proporcje zabierają Ci pewność siebie w łóżku, możesz pomyśleć o poprawieniu obwodu, ale pamiętaj, że żaden zabieg nie daje idealnego efektu na całe życie. Najpopularniejszy jest kwas hialuronowy, który daje szybki efekt, ale wchłania się po roku lub dwóch, więc zabieg trzeba regularnie powtarzać. Alternatywą jest przeszczep własnego tłuszczu, który zostaje na dłużej, ale część z niego ulega wchłonięciu i efekt bywa nierówny. Zanim podejmiesz decyzję, porozmawiaj z urologiem, bo często problem siedzi głównie w naszej głowie, a dobra technika robi większą różnicę niż milimetry w obwodzie.

Ostatnia edycja:

Rafal19

New member
Bardzo długi, jeśli poprawnie mierzysz, a obwód najpierw zmierz bo pewnie nie mały, tylko przez długość wydaje się smukły. U mnie odwrotna sprawa, Gdybym mógł to oddałbym Ci 2 cm z mojego obwodu.