• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Podrażnienia po seksie/masturbacji

kickac

New member
Siema.
Jestem po całkowitym obrzezaniu i pytanie jak radzicie sobie z podrażnieniem po seksie/masturbacji?
Zazwyczaj po paru dniach już nie czuć tego dyskomfortu, lecz nie ukrywam, że przez te parę dni odczuwam przez to ból.
Smaruje alantan plus + contractubex na blizny, lecz ten alantan jest strasznie klejący i trochę źle się wchłania.

Powodzenia za kilka lat jak będziesz odczuwał spadek wrażliwości bo główka będzie przyzwyczajona już. A receptory czuciowe usunięte na zawsze. Lepiej rzeczywiście mieć stulejkę.

a co do otyłości to ja po prostu jem na wynos w restauracjach, a nie jak plebs - w domu.

olekf646

Well-known member
Nie mówiłem tego do ciebie,tylko ogólnie, nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma, stulejka i otyłość to zło i niech każdy to wie, a jak ktoś lubi byc grubszym i mieć stulejkę to jego życie, jednak nikt tego tutaj nie promuje, mam anegdotę, przychodzi facet do swojej wybranki i ma dojść do zbliżenia, kobieta czeka aż mężczyzna w nią wejdzie ale on mówi "nie kochanie,mam stulejkę,lepsze to niż stracić czułość na penisie,seksu nie będzie bo mi pęknie stulejka🥴" a kobieta na to"dobrze, przynajmniej nie jesz jak plebs w domu tylko na mieście, a potem wstydzisz się pokazać u lekarza bo jesteś otyły"

Ostatnia edycja:

dieselpower

Moderator
Członek Załogi

Albo w jedną albo w drugą olek...