• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Podcięcie wędzidełka czy obrzezanie

Krótkie wędzidełko czy stulejka

• Krótkie wędzidełko?

Votes: 1 100,0%
  • Krótkie wędzidełko?

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1

piotrek1607

New member
Za tydzień mam mieć zabieg. Tylko nie wiem czy podciąć wędzidełko czy od razu zrobić obrzezanie. I czy podcięcie wędzidełka wystarczyłoby.

arek a

Member
A co się dzieje, podczas erekcji sam napletek nie schodzi, musisz go odprowadzić ręką, cofa się z powrotem, odczuwasz jakiś ból, dyskomfort przy ściąganiu napletka?
To pierwsze zdjęcie jest w erekcji, czy spoczynku?

Ostatnia edycja:

piotrek1607

New member
Tak pierwsze zdj jest przy porannej erekcji. Jak wezmę ręką to napletek zejdzie z lekkim bólem i wtedy napletek jest bardzo napięty i czerwony

arek a

Member
Od tych pęknięć mógł się zwężyć i to zwężenie może postępować.
A kiedyś napletek nie był taki wąski, czy tak miałeś zawsze?

arek a

Member
Jest podobno jakaś maść sterydowa, ale podobno daje rezultaty tylko nastolatkom, może dlatego, że ich skóra jest delikatniejsza, ale też nie zawsze działa.

Trolo

Well-known member
Ja tu ani pół powodu nie widzę do obrzezania. Napletek schodzi nisko, nie ma wąskiego pierścienia, to, że jest czerwony jest ok bo taki ma być m, to jest napletek wewnętrzny, który styka się, żołędzią. Jeżeli to nie pełny wzwód to wypadałoby pokazać jak to w pełnym wygląda.

piotrek1607

New member
Jeszcze dodatkowe zdjęcia

arek a

Member
Może rzeczywiście nie trzeba obrzezania, te pierwsze zdjęcia sprawiały wrażenie większego problemu.
A z jakiego powodu masz mieć robiony zabieg?