• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

podcięcia wędzidełka

oski

New member
Dzisiaj mija 4 tydzień od podcięcia wędzidełka i 2 szwy mi wypadły w ciągu 2 tygodni a 2 szwy nadal się trzymają i nie wchłaniają czy to normalne?

oski

New member
@bmk178 napewno wyciągać czy czekać jeszcze bo nawet jak sobie psikam octaniseptem to trochę szczypie i czuć ciepło nie wiem jak to wyjaśnić a szwy są mocno w skórze i jak pociągam to członka ciągnę bardzo

bmk178

Member
trzeba mieć nożyczki tzw hirurgiczne (w aptece) wsuwasz delikatnie pod supełek i ciach i dopiero wyciagasz,dlatego musza być hirurgiczne lub takie do paznokci bo sa tzw ,chude i długie wczesniej spryskaj je ostcaniseptem,nic nie ciagnij na 100%dasz rade,te z apteki wystarczy jak pół milimetra wsadzisz pod szew i tną

olekf646

Active member
Marnujesz czas,pokaż jak to wygląda,wrzuć fotki,to że ciężko wyjąć to jest normalne,też mnie bolało jak mi wyciagał,lekko kłuło,więc wiadomo że samemu jest ciężej,jak jest wygojone to można użyć więcej siły żeby wyszły,inaczej jak zostawisz to się wrosnąć mogą a potem zostaną tunele

Loco12

Member
Ja nie miałem u siebie nie miałem psychy wyciągnąć sam. Poszedłem po 3 tygodniach do urologa i mi wyciągnął bez problemu. Bolało, ale wielka ulga

olekf646

Active member
Użyj trochę siły nawet jak pobolewa,tylko pierw przetnij dobrze,mi też jak wyciagał to niektóre zabolały,innych nie czułem bo wyszły lekko

Do góry