Napletek po zabiegu należy miec cały czas zsunięty? Czy nie ma różnicy? Czytałem w niektórych postach że może sie coś nie tak zrosnąć jak jest nie zsunięty napletek.
No, ale tak myśle że łatwiej będzie wyciągać bo będzie za co złapać. W ogóle dzisiaj odpadł mi jeden pęk, na żołędzi od strony napletka. Nwm czy próbować dalej usuwac samemu. Niby nie boli jak je dotykam i ruszam.
Ładnie się zagoiło ja pytałem dwóch lekarzy i oboje powiedzili ze nie ma takiej konieczności. Jestem pol roku po operacji ale idę do urologa za tydzień aby spojrzał na to
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.