• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Po zabiegu obrzezania

stulejka89

New member
Dzień dobry.

Wiem, to głupie... Zdecydowałem się po wielu latach na obrzezanie i teraz panikuje. Niby wiem, że dopiero minęła doba od zabiegu, ale miał ktoś taki w sumie duży obrzęk tkanek?

Już nie wspominam nawet, że dotknięcie główki, to ból srogi! Cały czas była zasłoniętą i nie widziała świata. Mam tylko nadzieję, że jakoś dojdę do siebie...

https://imagehost.pl/image/img-20260310-2011402.mOy0w

Ostatnia edycja:

stulejka89

New member
Matkooo, dziękuję! Człowiek zachowuje się jak dziecko, ale jak dotyczy go osobiście, i w dodatku takiego miejsca, to boję się o efekty, powikłania itd. Za dużo się naczytałem...🥺

stulejka89

New member
Mała aktualizacja...

5 dni po zabiegu (skalpel i igła z nitką). Zero bólu (poza ogromną nadwrażliwością, bólem przy dotyku okolicy wędzidełka i linią szwów). Trochę się tylko martwię opuchlizną. U niektórych tak szybko schodzi, a u mnie jakby cały napletek jest spuchnięty i główka. Do tej pory czuję też przy dotyku miejsca znieczulenia. Są trochę obolałe i pogrubione. Oczywiście widać też wszędzie małe zasinienia.
W dzień mam luźny opatrunek, żeby nic nie ocierało. Na noc trochę mocniejszy z bandażem kohezyjnym ze względów oczywistych 🫣

Lubelski

Active member
Ten pierścień długo się będzie spłaszczał licz od...operacji 18 miesięcy, zajrzyj do mnie...w maju mnie rok od operacji jakieś 11 miesięcy

stulejka89

New member
Hej chłopaki. 5 tygodni po zabiegu wszystko się super zagoiło. Żołądź jeszcze bardzo wrażliwa, ale idzie ku dobremu.

Jest tylko jedna zagadka. Na trzonie penisa, nieco pod rowkiem zażołędnym pod napletkiem mam kilka wyczuwalnych wyraźnie zgrubień i delikatny jakby pierścień. Czy ktoś miał podobnie?