Witam
Jestem po zabiegu obrzezania, swój zabieg miałem na początku lipca
Zabieg obrzezania miałem przeprowadzany z powodu stulejki całkowitej
Po zabiegu obyło się raczej bez większych problemów
Chciałem się podzielić jak wygląda penis po 7 miesiącach
Na tych dwóch ilustracjach pokazuje wam jak wygląda penis na sucho podczas wzwodu
Na jednym zdj widać jakby bez mojej ingerencji zachowuje się napletek czyli bez pomocy ręki nie jest w stanie sam zejść
Na drugim zdjęciu widać jak wygląda napletek po zsunięcie ręką, warto zaznaczyć że jest to na sucho
Przy schodzeniu napletka w dół jest odczuwany lekki ból/ dyskomfort
Jednak gdy smaruje wazeliny idzie gładko i bez problemowo
Problemem o jaki pisze jest fakt dotyczący tej skóry już po zsunięciu napletka oraz blizny
Pod grzybem we zwodzie wyraźnie widać wychodzący na górę napletek który mimo 7msc po zabiegu dalej boli przy dotyku go, nawet lekkim, czy uważacie że penis wygląda dobrze po zabiegu? Co jesteście w stanie polecić na zmniejszenie czucia i bólu przy dotyku tej blizny oraz czy uważacie że napletek normalnie schodzi czy trzeba było by coś z tym zrobić?
Tu na zdjęciach możemy jeszcze zobaczyć jak wygląda penis pod napletkiem na leżąca
Liczę na jakieś wsparcie i wskazówki oraz ocenę?
Dziękuję
Jestem po zabiegu obrzezania, swój zabieg miałem na początku lipca
Zabieg obrzezania miałem przeprowadzany z powodu stulejki całkowitej
Po zabiegu obyło się raczej bez większych problemów
Chciałem się podzielić jak wygląda penis po 7 miesiącach
Na tych dwóch ilustracjach pokazuje wam jak wygląda penis na sucho podczas wzwodu
Na drugim zdjęciu widać jak wygląda napletek po zsunięcie ręką, warto zaznaczyć że jest to na sucho
Przy schodzeniu napletka w dół jest odczuwany lekki ból/ dyskomfort
Jednak gdy smaruje wazeliny idzie gładko i bez problemowo
Problemem o jaki pisze jest fakt dotyczący tej skóry już po zsunięciu napletka oraz blizny
Pod grzybem we zwodzie wyraźnie widać wychodzący na górę napletek który mimo 7msc po zabiegu dalej boli przy dotyku go, nawet lekkim, czy uważacie że penis wygląda dobrze po zabiegu? Co jesteście w stanie polecić na zmniejszenie czucia i bólu przy dotyku tej blizny oraz czy uważacie że napletek normalnie schodzi czy trzeba było by coś z tym zrobić?
Tu na zdjęciach możemy jeszcze zobaczyć jak wygląda penis pod napletkiem na leżąca
Dziękuję