@dwaosiem wez rozpęd i z*jeb w ścianę głową aż się odbijesz bo pieprzysz jak potłuczony

Powiedz mi czy tak twoim zdaniem wygląda poprawny zabieg obrzeżenia ??
https://imagehost.pl/image/img-5767.enYUr
Myślisz że lekarz ciał by mnie też bez powodu tylko dla tego że ja chce i do tego za darmo ? W kraju w którym darmowe zabiegi są tylko i wyłącznie dla osób które takiego zabiegu potrzebują ze względów medycznych jeden zabieg to koszt 11500pln dla NHS .
Przez lata skóra pękała i się caly czas zwerzala po zagojeniu więc powstał pasek ciasnej skóry który trzeba było usunąć , z drugiej strony jak bym może poszedł na zabieg z tymi pęknięciami to lekarz by miał łatwiej ocenić gdzie trzeba ciąć . A tak to on ciał po trochu żeby nie uciąć za dużo stąd tyle zabiegów , z drugiej strony wole tak niż jak by miał uciąć za dużo .
Jak coś zaczynam to robię to do końca a nie zostawiam po mimo tego że coś nie gra a za rok lub 2 znów do lekarza bo są problemy .
I owszem każdy zabiegów wyglądał na zrobiony dobrze bo gościu bardzo dobrze potrafi obsługiwać scalpel i szyć , tylko jak by od razu dał mi zastrzyk na erekcje i obrzezał mnie w pełnym wzwodzie to skończyło by się to na jednym zabiegu . Ale wygląd to jedno a moje odczucia to drugie .