• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Po zabiegu obrzeżania ( Anglia )

pbsot

Active member
Nie no wcześniej już mało brakowało żeby było idealnie trochę ciasno było ale sex uprawiałem bez większego problemu teraz to już na 100 będzie dobrze 💪
Co do metody szycia to na angielskich forach wszyscy napisali że ta metoda szycia jest bardzo dobra bo nawet jak bym je dlozej chwilę zostawił to nie zostaną po nich ślady

Ostatnia edycja:

morgan66

Active member
Funkcjonalnie to zwykle bywa dobrze pomimo jak wygląda..niestety wszyscy dążymy to estetyki, nawet nie tylko we wzwodzie ale i spoczynku:) Tak gwoli ścisłości:)

pbsot

Active member
Rozumiem każdy ma swoje jak dla mnie to bez różnicy jak on będzie w spoczynku wyglądał aby tylko nie było nic ciasno i dobrze wyglądał w wzwodzie , szczególnie jak ktoś ma growera to ciężko zrobić tak żeby było idealnie ładnie nawet w spoczynku 😀

dwaosiem

Member
Mamy tu chyba jakiegoś rekordzistę xD Chłop się kroił już 4 razy z czego 3 w ostatnich miesiącach, coś czuje że i tym razem coś mu pasować nie będzie. Co ciekawe, każdy z tych zabiegów wyglądał na dobrze zrobiony. Zaczynam się zastanawiać czy problem jest na pewno po stronie doktora...

pbsot

Active member
@dwaosiem wez rozpęd i z*jeb w ścianę głową aż się odbijesz bo pieprzysz jak potłuczony 🤣
Powiedz mi czy tak twoim zdaniem wygląda poprawny zabieg obrzeżenia ??https://imagehost.pl/image/img-5767.enYUr
Myślisz że lekarz ciał by mnie też bez powodu tylko dla tego że ja chce i do tego za darmo ? W kraju w którym darmowe zabiegi są tylko i wyłącznie dla osób które takiego zabiegu potrzebują ze względów medycznych jeden zabieg to koszt 11500pln dla NHS .

Przez lata skóra pękała i się caly czas zwerzala po zagojeniu więc powstał pasek ciasnej skóry który trzeba było usunąć , z drugiej strony jak bym może poszedł na zabieg z tymi pęknięciami to lekarz by miał łatwiej ocenić gdzie trzeba ciąć . A tak to on ciał po trochu żeby nie uciąć za dużo stąd tyle zabiegów , z drugiej strony wole tak niż jak by miał uciąć za dużo .

Jak coś zaczynam to robię to do końca a nie zostawiam po mimo tego że coś nie gra a za rok lub 2 znów do lekarza bo są problemy .

I owszem każdy zabiegów wyglądał na zrobiony dobrze bo gościu bardzo dobrze potrafi obsługiwać scalpel i szyć , tylko jak by od razu dał mi zastrzyk na erekcje i obrzezał mnie w pełnym wzwodzie to skończyło by się to na jednym zabiegu . Ale wygląd to jedno a moje odczucia to drugie .