Widzę że co kraj to inny zalecania , w Anglii nawet nie było mowy żebym wracał autem , do tego po zabiegu wiozą cię wózkiem do pokoju w w którym czekają tworzę rzeczy , kawka herbatka ciasteczka i te sprawy , pół godziny obserwacji i dopiero puszczają do domu , mówię tutaj i znieczuleniu miejscowym
Wow. U mnie “klinika” za grubą kasę to było przerobione mieszkanie w bloku chyba bez windy nawet, a lekarz na mnie pokrzykiwał jak za dużo pytań zadawałem 🫠
Po staplerze to dopiero boli jak cholera, tak jak kolega pisze zaraz po wyjściu od lekarza bardzo mocny ból, bo to urządzenie miażdży skórę i wbija metalowe staple. 2 tygodnie chodzenia jak kaczka i zakupy z dostawą do domku
To nie wiem gdzie Ty robiles zabieg albo gdzie uslyszales takie opowiesci , jestem zywym przykladem na to ze nic takiego nie mialo miejsca ...jedyny bol (jezeli w ogole mozna nazwac to bolem) to ten chwile po tym jak znieczulenie puscilo i to tez przez chwile bo po przyjeciu tabletki przeciwbolowej nie bolaloo zupelnie NiC jedynie dyskomfort pozabiegowy i tyle ...
Slabo ,ze prowadzacy doktorek nie zalecil Ci zadnych srodkow przeciwbolowych zaraz po zabiegu...i dziwne ze Cie wszystko bolalo chodzac 2 tyg jak kaczka po zabiegu.... ale jak mowie kazdy organizm jest inny
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.