• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Po zabiegu całkowitego obrzezania

Ja z zabiegu wracałem 300km i nic nie czułem i prowadziłem,wiadomo dawałem w kopyto 160 ale jak dojechałem do domu to jeszcze znieczulenie trzymało

Fopi

Member
Widzę że co kraj to inny zalecania , w Anglii nawet nie było mowy żebym wracał autem , do tego po zabiegu wiozą cię wózkiem do pokoju w w którym czekają tworzę rzeczy , kawka herbatka ciasteczka i te sprawy , pół godziny obserwacji i dopiero puszczają do domu , mówię tutaj i znieczuleniu miejscowym 😆
Wow. U mnie “klinika” za grubą kasę to było przerobione mieszkanie w bloku chyba bez windy nawet, a lekarz na mnie pokrzykiwał jak za dużo pytań zadawałem 🫠😆

Dostałem zapewienie od lekarza ze po staplerze bedzie to mniej odczuwalne, miesiąc bólu to dużo, nie widziałem takiego przypadku na tym forum
Po staplerze to dopiero boli jak cholera, tak jak kolega pisze zaraz po wyjściu od lekarza bardzo mocny ból, bo to urządzenie miażdży skórę i wbija metalowe staple. 2 tygodnie chodzenia jak kaczka i zakupy z dostawą do domku

Fortuna1910

New member
To nie wiem gdzie Ty robiles zabieg albo gdzie uslyszales takie opowiesci , jestem zywym przykladem na to ze nic takiego nie mialo miejsca ...jedyny bol (jezeli w ogole mozna nazwac to bolem) to ten chwile po tym jak znieczulenie puscilo i to tez przez chwile bo po przyjeciu tabletki przeciwbolowej nie bolaloo zupelnie NiC 🙂 jedynie dyskomfort pozabiegowy i tyle ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Fopi

Member
No jak wziąłem Ibuprom/ketonal to też nie bolało, tak działają leki że działają xD

Fortuna1910

New member
Slabo ,ze prowadzacy doktorek nie zalecil Ci zadnych srodkow przeciwbolowych zaraz po zabiegu...i dziwne ze Cie wszystko bolalo chodzac 2 tyg jak kaczka po zabiegu.... ale jak mowie kazdy organizm jest inny 😉