• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Po zabiegu całkowitego obrzezania

Ovner93

New member
Witam, zdecydowałem się na zabieg całkowitego obrzezania u Dr. Grzegorza Rempegi ze Śląska. Decyzją która mnie kierowała ku zabiegowi to komfort, estetyka i higiena.

Będe tu wrzucał zdjęcia jak wygląda proces gojenia, prosze też o opinie czy wszystko wygląda ok.
Pozdrawiam :D

wieczorem w dniu zabiegu, zrobiła się ranka na żołędzi, penis dostał wzwodu 2x w ciągu dnia, zrobił się obrzęk i pękło ;P ale ma się zagoić :D

Ovner93

New member
1 dzień po obrzezaniu

olekf646

Active member
Widziałem wcześniej gościa tutaj po zabiegu u niego i też wyszło dobrze,u ciebie widzę też będzie dobry efekt,chyba powoli można zacząć polecać rempege z Gliwic bo widać że tamten poprzedni to nie był przypadek,przed zabiegiem ustalałeś z nim jak ma to wyglądać? Jak to wygląda u niego,daje wybór jak chcesz żeby to wygladało czy robi poprostu tak żeby działało?

Ovner93

New member
Widziałem wcześniej gościa tutaj po zabiegu u niego i też wyszło dobrze,u ciebie widzę też będzie dobry efekt,chyba powoli można zacząć polecać rempege z Gliwic bo widać że tamten poprzedni to nie był przypadek,przed zabiegiem ustalałeś z nim jak ma to wyglądać? Jak to wygląda u niego,daje wybór jak chcesz żeby to wygladało czy robi poprostu tak żeby działało?
nie ustalałem zbytnio jak ma to wyglądać, chciałem po prostu aby ładnie wyglądało, oraz było komfortowo (seks) (w skrócie) :D
oraz higiena, ponieważ u mnie bardzo często pojawiały się małe stany zapalne, zaczerwienienia, swędzenia. Badania itp ok. Powód to po prostu taka moja natura, po usunięciu "skóry" temat ma już nie powrócić.

Ovner93

New member
czym się różnia te style jeśli można wiedzieć ? :)

Ok juz wygooglowałem :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: