• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Beznazwy356

New member
Witam, miałem mocną stulejkę ale została wyleczona sposobem po przez rozciąganie napletka i chciałbym się dowiedzieć czy jest już wszystko ok po 2 latach i jak to ogólnie wygląda, chcę poruszyć również bardzo duże skrzywienie mego penisa w lewo i dół. Także poproszę o ogólną ocenke jak to wygląda.

zdjęcia :

Dawid88

Well-known member
Masz lekkie spodziectwo czy krótkie wędzidełko może? W sumie od góry wygląda ok, że napletek daleko się zsuwa, a od strony wędzidełka no cewka tak właśnie jest jakby nisko. A jeśli skrzywienie możesz wyprostować ręką i manipulować nim w różne strony to jest ok.

kamikaze12

Active member
Ale szczerze nawet jak by to takie spodziectwo jak by go nie było, ja jak się urodziłem to miałem ujścia cewki w połowie pracia mniej więcej

Dawid88

Well-known member
No tak pomyślałem, bo wędzidełko mogłoby naciągać, ale wygląda, że ok, więc jakby delikatnie przesunięte ujście cewki, ale jeśli wszystko działa to nie ma o czym mówić. W końcu to fiut i ogólnie jest spoko. Nie zachowujmy się jak Janusze, którzy Passata oglądają. 😂

Ja bym poszedł na obrzezanie , nie jest to wyleczona stuleja jest za dużo napleta robi się fałd do tego skóra jest jaśniejsza więc wypadałoby coś z tym ogarnac

Nie stresuję , tylko mówię jak jest taki daszek to nie jest normalna sprawa i będzie mu prędzej czy później przeszkadzać , stuleja mu wróci na sto procent po tym co widać naplet jest już zbliznowacony jak przy liszaju. Do tego dochodzi prostowanie więc chłopak mógłby połączyć sobie dwa zabiegi na raz