Smaruje smaruje!! Szkoda że ta skóra co chwile zjeżdża na dół ale nie ma żadnego problemu żeby znowu zasłonić główkę ale cały czas trzeba poprawiac.. Z drugiej strony dobrze ze bez większych problemów i bólów idzie i w jedna i w drugą stronę.
Z tym altacetem to gruba warstwa czy delikatnie prze smarować i lepiej czekać aż wyschnie czy odrazu opatrunek? Plus opatrunku taki że fajnie przytrzymuje ta skórę na główce
Ja smarowałem rano i pod wieczór grubszą warstwę czekałem aż wchłonie troszeczkę wklepywałem no i zakladalem opatrunek żeby napletek nie schodził nie możesz też przesadzać z tą maścią bo ona jest ostra
Pytanie z typu dziwne
Minęły 3 tyg stan podobny jak ostatnio na zdj, trochę mniejsza opuchlizna z dolu, rana zagojona, wrażliwość coraz mniejsza. Problem jedynie że jak narazie odpadły tylko 5 szwow i już mnie wkurzają one, większość już są dość luźne i widać że odstają lecz nie chce ich sam zdejmowac, w pon mam wizytę oraz zdjęcie szwów.( dopiero od dzisiaj też zacząłem je długo moczyć w wannie). Pytanie moje jest takie czy mogę pozwolić sobie na pełny wzwód z tymi szwami bo narazie głowa albo ja sam hamuje pełne powstanie
Dlaczego by nie mógł doprowadzić do pełnego wzwodu po 3 tygodniach? Bez przesady rana na pewno się nie rozejdzie nikt nie pisze o jakiś zabawach tylko o normalnym wzwodzie
Też bym chciał tak panować nad erekcja 5 dzień po całkowitym, a mały w nocy narwany, że masakra 5-6 bryka i to na 100%. Najgorsze, jest to że nie idzie nad nim zapanować i jak się obudzi to nie chce iść spać Boję się trochę o szwy....
No mi po 4 czy 5 dniu w nocy jak stanął to poszedł jeden szew z dołu.. Ale od tamtego momentu bez problemy. Przez dzień wgl nie staje, tyle dobrze choć już tyle czasu minęło wszystko zagojone i zaraz go postawie haha
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.