plosik1989
Member
22 listopada mam zaplanowaną operację prostowania penisa. Najpierw 21 mam termin w klinice gdzie będzie wszystko omawiane jak co ma wyglądać a potem 22 mam się stawić w klinice na planowanej operacji. Troche mnie zaskoczyli z terminem bo 31 pazdziernika byłem na konsultacji a po paru dniach zadzwonili, że termin operacji mam na 22 listopada. Operacja będzie przeprowadzana w klinice Charite w Berlinie pod narkozą i oczywiście na kasę chorych i tutaj docieramy do pytania, które mnie nurtuje. Jak to jest z tą narkozą, bo nigdy nie miałem? No chyba, że jako dziecko bo coś tam miałem robione. Czy po narkozie jest się jakoś długo otumionym czy coś takiego, czy można wstawać i czy się ma pełną świadomość? Może jakoś głupio to brzmi, ale termin operacji mi troche nie odpowiada, nie spodziewałem się że będzie to tak szybko bo no wiecie mundial i tak sie składa, że w dzień operacji gramy nasz pierwszy mecz z Meksykiem i sie zastanawiam czy po narkozie będę w pełni świadomy a by pooglądać zakładając że operacja będzie miała miejsce gdzieś w godzinach porannych. Wiem, wiem zaraz niektórzy napiszą że nie warto bo nie ma co oglądać Dzięki za odpowiedzi.