Daniel 8887
New member
I mam dylemat, czy smarować czy tylko odkażać ranę i ją owijać, bo mi zależy aby to miejsce w przyszłości nie wyglądało fatalnie ze wstydliwą blizną
A co ty byś zrobił będąc w mojej sytuacji? Jestem tylko tego ciekawyJa nie wiem w sumie. Tylko cie chciałem uświadomić w razie w. Musialby ktos sie wypowiedziec co sie zna na lekach dobrze.
Również mi się wydaje że przez smarowanie maścią ta rana nie ma szans na szybkie gojenie ( zrośnięcie) i pomyśleć że mam wracać do pracy w poniedziałek, do tego opuchlizna i nadwrażliwość żołędzia ehhhNie smarowałbym tym tridermem. Ale zrób jak uważasz, bo nie chce Ci mieszać w głowie. Lekarz to lekarz jednak.
Poproś swojego lekarza o przedłużenie zwolnienia. Ja na samym początku dostałem prawie miesiąc więc jest to do załatwienia. U ciebie wyraźnie to wszystko jeszcze jest w bardzo początkowym stadium.Również mi się wydaje że przez smarowanie maścią ta rana nie ma szans na szybkie gojenie ( zrośnięcie) i pomyśleć że mam wracać do pracy w poniedziałek, do tego opuchlizna i nadwrażliwość żołędzia ehhh
Ważne żeby sprzęt działał. Nie przejmuj się za bardzo wyglądem. Ja też jestem 2. Dzień po...Za dobrze to nie będzie wygladalo
Przestraszyłeś mnie hehe Patrząc na to aż nie chcę sobie wyobrazić jak to będzie wyglądało , laski będą spieprzały jak najdalejChlopie powoli. Jeszcze nie minelo duzo czasu nawet xd Jak ci nie będzie efekt pasował to jedynie ponowne obrzezanie ale pamietaj ze blizna się ksztaltuje rok czasu.
Stosowałem w sumie przez 3 dni , ale rana się zagoiła i odpuściłem bo nawet nie wiem w czym ta maść miała by mi pomócA jak z tym tridermem? Stosowales czy jednak nie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Obrzeżanie 4 dzień po zabiegu | Stulejka | 11 | |
R | Obrzeżanie staplerem, 4 dzień po zabiegu. | Obrzezanie | 2 | |
W | Obrzeżanie całkowite dzień po +czy wygląda to dobrze | Stulejka | 9 | |
M | Obrzeżanie, stan zapalny | Po zabiegu obrzezania | 1 | |
C | Obrzeżanie staplerem 3 dni temu | Obrzezanie | 12 |